Egy nagyon unokát akaró anyós el tudja fogadni, hogy nem lesz (annyi) unokája, mert a menye/veje meddő?
Figyelt kérdés
Anyósom kb amióta összejöttünk cseszeget azzal, hogy mikor lesz már gyerekünk. 5 éve vagyunk együtt a férjemmel. Nagyon úgy néz ki, hogy nem fog összejönni, vagy nagyon nehezen... Méghozzá miattam. Félek, hogy fogja fogadni. Amúgy másik gyerekétől van már unokája, de nekem mindig volt egy olyan érzésem, hogy csak akkor fog szeretni, ha van hasznom is, tehát kihordom és megszülöm a fia gyerekét. Tényleg nem telt el az utóbbi kb 4 évben egy olyan találkozó sem, ahol nem mondta volna el, hogy minél előbb várja az unokát...ma 15:46
11/18 anonim válasza:
Őt nem kell ezért kárhoztatni. Egészen természetes, hogy sok unokát szeretne, te veszed túlzottan a szivedre. Lehet gyereket örökbe is fogadni, az is természetes kiélése a gondozási ösztönnek.
13/18 anonim válasza:
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy az én családomnak azt mondtuk hogy én vagyok meddő, a férjemének meg azt hogy ő.
Így mindkét oldalról kuss volt, nem volt kit fúrni.
14/18 A kérdező kommentje:
#13 és valójában ki a meddő?
ma 21:17
15/18 anonim válasza:
Hidd el, akkor sem szeretne, ha szülnél.. kellene neki az unoka, de téged akkor is csak donornak, inkubátornak tekintene
16/18 anonim válasza:
Egy normális anyósnak el kellene ezt fogadnia, ugyanis egyik nő vagy férfi sem tehet róla. Attól még, te is ember vagy, te is értékes vagy. Sosem értettem az ilyen embereket. Persze a legtöbb szülő szeretne nagyszülő lenni, de az egy szegénységi bizonyítvány ha ettől nem tud befogadni a családjába, szeretni, és teljes értékű embernek tartani. Ez olyan mint egy óvodás gondolkodása, ha nem kapom meg amit akarok akkor nem szeretlek. Hát szép. Nagyon sajnálom kérdező. Lehet, hogy erről el kéne beszélgetnetek az anyóssal, ugyanis tényleg nem hibáztathat.
17/18 anonim válasza:
Na talan emiatt utaljak sokan az anyosukat..nem mindegyik szent asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!