Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyós azzal faggat titeket,...

Ha anyós azzal faggat titeket, hogy mikor lesz már unoka, paraszt ez a válasz?

Figyelt kérdés

Naszóval, ha már unalmas a téma válaszoljatok egy olyant, hogy:" Higyje el, dolgozunk már rajta, éjjel- nappal, de valahogy még a fia nem találta el a jó sarkát, hogy melyik a tuti út a gyerekhez"

Vagy azt, hogy :" A fia belead apait-anyait, szó szerint, de még sajna nem volt elég a mag"

ma 13:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
68%
Ellégé, főleg ha nem is a fia magjával van a gond, hanem a nővel...
ma 13:15
 2/29 anonim ***** válasza:
90%

Mi köze hozzá? Mindkettő dedós válasz.

Egyszer kell határozottan leállítani. Csak a férjedre és rád tartozik, majd ha eljön az ideje akkor. A továbbiakban pedig nem kívánsz erről diskurálni.

ma 13:15
 3/29 anonim ***** válasza:
81%

Igen paraszt.

Párról, és az anyjának így beszélni parasztság.

Mert ezzel a párt alázod.

Próbálkoznak és kész... Nem kell durván beadni hogy a fia "nemzőképtelen".

De ezt most tanácsnak szánod? "válaszoljatok egy olyant" Vagy te kérded?

ma 13:23
 4/29 anonim ***** válasza:
72%
Ha az a cél, hogy az anyósod többé ne álljon szóba veled és jól meg is sértődjön rád, akkor csak nyugodtan... minden egyéb esetben a 2-es válaszolóval értek egyet: határozottan leállítani, hogy erről nem szeretnél beszélgetni vele, és kész.
ma 13:24
 5/29 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon bunkó válasz. Most a férjeden, vagy az anyósodon akarsz ütni egyet? Mert ezzel inkább a férjeden fogsz.

Majd lesz, ha itt lesz az ideje. Ennyi válasz elég.

ma 13:24
 6/29 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk egyszer anyós megjegyezte, mikor meglátott egy kisgyereket, hogy "Nálatok is kéne már egy ilyen kicsi" A párom hamar lerendezte annyival, hogy nem lesz. Azóta nem kérdez ilyeneket, mindenki elfogadta a családban a döntésünket. Mondjuk, mi már 40 felett vagyunk, nem is értem, miért kérdeznek egyáltalán ilyet.
ma 13:25
 7/29 anonim ***** válasza:
54%

Hát, nem kedves. De az anyós sem az. Szóval megértem, ha már elszakad a cérna.

Én mondjuk valami kedvesebben próbálkoznék. Pl. ne kérdezgesse már mindig, higgye el, én lennék a legboldogabb, ha végre összejönne. Ha ezek után sem áll le, akkor inkább nem is válaszolnék semmit.

ma 13:26
 8/29 anonim ***** válasza:
78%
Ha én lennék a férjed és meghallanám, hogy beszélsz rólam anyámnak rögtön el is hagynálak! Ezzel csak a párodat mínősíted le...
ma 13:30
 9/29 A kérdező kommentje:

Jaj nekem nincs még anyósom. Csak sok ilyent olvasok itt gyakorin, hogy erőteljesen ráállnak az anyósok a témára, s leginkább a nőre, merthát a fiacskájuk biztos egészséges.

Nem is akartam én így megnyilvánulni majd előtte, csak egyeseknek így kéne ezek ellen az erőszakos vénasszonyok ellen.

ma 13:32
 10/29 anonim ***** válasza:
89%
9. Nem hiszem, hogy bárkinek is a saját párját kéne ocsárolnia az anyósa előtt! Ha így gondolja miért van egyáltalán vele??
ma 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!