Ha anyós azzal faggat titeket, hogy mikor lesz már unoka, paraszt ez a válasz?
Naszóval, ha már unalmas a téma válaszoljatok egy olyant, hogy:" Higyje el, dolgozunk már rajta, éjjel- nappal, de valahogy még a fia nem találta el a jó sarkát, hogy melyik a tuti út a gyerekhez"
Vagy azt, hogy :" A fia belead apait-anyait, szó szerint, de még sajna nem volt elég a mag"
Mi köze hozzá? Mindkettő dedós válasz.
Egyszer kell határozottan leállítani. Csak a férjedre és rád tartozik, majd ha eljön az ideje akkor. A továbbiakban pedig nem kívánsz erről diskurálni.
Igen paraszt.
Párról, és az anyjának így beszélni parasztság.
Mert ezzel a párt alázod.
Próbálkoznak és kész... Nem kell durván beadni hogy a fia "nemzőképtelen".
De ezt most tanácsnak szánod? "válaszoljatok egy olyant" Vagy te kérded?
Nagyon bunkó válasz. Most a férjeden, vagy az anyósodon akarsz ütni egyet? Mert ezzel inkább a férjeden fogsz.
Majd lesz, ha itt lesz az ideje. Ennyi válasz elég.
Hát, nem kedves. De az anyós sem az. Szóval megértem, ha már elszakad a cérna.
Én mondjuk valami kedvesebben próbálkoznék. Pl. ne kérdezgesse már mindig, higgye el, én lennék a legboldogabb, ha végre összejönne. Ha ezek után sem áll le, akkor inkább nem is válaszolnék semmit.
Jaj nekem nincs még anyósom. Csak sok ilyent olvasok itt gyakorin, hogy erőteljesen ráállnak az anyósok a témára, s leginkább a nőre, merthát a fiacskájuk biztos egészséges.
Nem is akartam én így megnyilvánulni majd előtte, csak egyeseknek így kéne ezek ellen az erőszakos vénasszonyok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!