Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha anyós azzal faggat titeket,...

Ha anyós azzal faggat titeket, hogy mikor lesz már unoka, paraszt ez a válasz?

Figyelt kérdés

Naszóval, ha már unalmas a téma válaszoljatok egy olyant, hogy:" Higyje el, dolgozunk már rajta, éjjel- nappal, de valahogy még a fia nem találta el a jó sarkát, hogy melyik a tuti út a gyerekhez"

Vagy azt, hogy :" A fia belead apait-anyait, szó szerint, de még sajna nem volt elég a mag"

ma 13:08
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10 hát én mittudom. Nem a párjára koncentrálódik az egész, csak arra, hogy anyósnak menjen el a kedve. Szerintem ezek után elmenne a kérdezősködéstől😆
ma 13:36
 12/29 Metionin ***** válasza:
69%
Az. Bár a faggatás is paraszt dolog, nem ér semmit lesüllyedni ugyanoda. Az én anyósom is ezt nyomta vagy 10 évig, válaszoltam neki, normálisan, nyomatékosabban és kerek perec is közöltem, hogy semmi köze hozzá. Mintha a falnak beszélnék. Utána már csak simán felálltam és eljöttem ha rákezdte.
ma 13:37
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
11. Szerintem meg elmondaná a fiának, hogy is beszél róla a drága felesége/barátnője. Aztán volt pár nincs pár...
ma 13:38
 14/29 A kérdező kommentje:
#13 miért? Talán a pár értené a poént.
ma 13:38
 15/29 anonim ***** válasza:
73%
14. Mi ebben a poén? Ez netto bunkóság.
ma 13:39
 16/29 A kérdező kommentje:
Mindenki nem olyan komoly, mint a vakbélgyulladás, remélem tudjátok. Egy ennyiért meg ha elhagy valakit a párja, főleg ha ismeri a humorát, jobb is nélküle.
ma 13:39
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
16. Nekem is van humorom, de ez nem vicces kicsit sem, ez degradáló a másikra nézve!
ma 13:40
 18/29 A kérdező kommentje:
#17 a humor relatív az emberek között. Van aki annak veszi, de van aki nem.
ma 13:42
 19/29 anonim ***** válasza:
73%
Nem találkoztam még olyan emberrel, aki szerint vicces ha sértegetik.
ma 13:43
 20/29 anonim ***** válasza:
59%
Én annyit mondtam anyósnak, hogy ne turkáljon a méhemben.
ma 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!