Az az anya, aki folyton csak a felnőtt gyerekéről beszél
szörnyű anyós lesz?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm , 50 éves, folyton csak a fiáról beszél. Helyzetet súlyosbítja, hogy egy szem fiú, anyuka meg egyedülálló évek óta.
Elmondások alapján a srác nem tűnik anyuka kicsi fiának, fent él Pesten (mi vidék) és nem anyuka szoknyája alatt, de a nő bele van bolondulva a fiába. Állandóan arról beszél, hogy az ő gyereke milyen szuper okos, ügyes, tökéletes ember. Ja, és azt tudom róla, hogy a srác húszas évek végén jár, és anyuka panaszkodott, hogy egy barátnője se marad meg egy évnél tovább mellette. Gondolkoztam, miért lehet, csak nem azért, mert egy sárkány anyós lehet a kollégám?
Az nem kis dolog, hogy ilyen szarrá ajnározós anyuka mellett elcuccolt otthonról. Mondjuk lehet, anyuka kavarja a szart addig, amíg a csaj nem lép és a csávó így is egy papucs, elcuccolás ide vagy oda.
ma 20:19
2/13 A kérdező kommentje:
Amúgy anyuka kiakad, ha pár nap után nem telefonál a fiával. Erről is szokott bent panaszkodni. Majd a főnököm mondta neki, hogy higgadjon le és kicsit lazítson, nem a világ végén van a gyereke. Erre a nő kiakadt, hogy inkább foglalkozzon a főnököm a saját iskolás korú gyerekeivel, mert majd sírni fog, ha elköltöznek. XD
ma 20:23
3/13 anonim válasza:
Már miért lenne szörnyű anyós? Magányos inkább. Se férje, a munkatársain kívül se barátnői (gondolom) és a fia is messze lakik tőle. A gyerekéről van szó, szereti, szerintem normális ha el van "ájulva" tőle..
ma 20:24
4/13 A kérdező kommentje:
Mert olyannak tűnik, aki meg van bolondulva, ha nem a fiával foglalkozhat, az ilyen típusú anyukák pedig nem viselik jól, ha el akarják szeretni tőlük a kisfiukat a nők.
Csak azért furcsa már nekem is, mert kb évente-félévente sír, hogy a fiát már megint elhagyta egy nő, és a mai lányok amúgy is milyenek.
ma 20:33
5/13 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy vele van a baj, hanem a fiával... Az a baj, hogy se te, se a bunkó főnököd nem tudjátok átérezni a helyzetét és csak röhögtök rajta. Kérdést sem igazán értem, hogy mi közöd van ahhoz, hogy Ő milyen anyós.
ma 20:39
6/13 anonim válasza:
Nem feltétlen. Volt párom anyukája is hasonló helyzetben volt, a fia természetesen tökéletes volt és ezt el is mondta mindenkinek (napi többször). Viszont végtelenül kedves és támogató volt velem három éven át, teljesen más okból lett vége.
ma 20:40
7/13 anonim válasza:
3-as: akinek egy darab barátnője, vagy szomszédja nincs, akivel jó viszonyt ápol, ott az illető barmolt el valamit, nem a fia... Meg aki bunkó a szülőjével, annak azért oka van, kivéve, ha nagyon befolyásolható és nincs szilárd értékrendje.
ma 20:42
8/13 anonim válasza:
#7 Tudod hány olyan nő van a világon akinek az élete a saját gyereke körül forog, és miután megszületik, szépen elkopnak a barátnők, barátok? Aztán amikor a gyerek kirepül otthonról hasonló helyzetbe került mint a kérdésben említett hölgy. Arról szó se volt, hogy ne lenne jó viszonya bárkivel is, hanem hogy valszeg nincs is senki akihez kapcsolódhatna és ezért forog minden a fia körül.
ma 20:48
9/13 anonim válasza:
8: csak az a gyerek felnő és meg kell találni az egyensúlyt az elhanyagolás és a felnőni nem hagyás között és nem szabad az összes barátságot a szemétre dobni senki miatt sem...
ma 21:15
10/13 anonim válasza:
Nekem ilyen anyósom van.
Minden percben írogat a férjemnek. Mit csinál, mizujs, mikor indulunk bárhová, mikor jösztök, otthon vagytok már, milyen volt, ahol voltatok. De ez mindennapos. Az én és a párom és a gyerekünk minden lépéséről tudni akar. Azon felül, hogy ők együtt jàrnak dolgozni, így napi 1 óràt amúgy is tudnak beszélni. Ezen felül telefonálnak.
Lehet szemét vagyok, de nekem ez sok, főleg mikor látom, h most èrt haza a férjem, most tette ki az anyjàt a házánál, de màr megint vele csetel.:) én meg egésznap elő se veszem szinte a telóm, mert a gyerekemmel foglalkozom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!