Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az az anya, aki folyton csak...

Az az anya, aki folyton csak a felnőtt gyerekéről beszél szörnyű anyós lesz?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm , 50 éves, folyton csak a fiáról beszél. Helyzetet súlyosbítja, hogy egy szem fiú, anyuka meg egyedülálló évek óta.

Elmondások alapján a srác nem tűnik anyuka kicsi fiának, fent él Pesten (mi vidék) és nem anyuka szoknyája alatt, de a nő bele van bolondulva a fiába. Állandóan arról beszél, hogy az ő gyereke milyen szuper okos, ügyes, tökéletes ember. Ja, és azt tudom róla, hogy a srác húszas évek végén jár, és anyuka panaszkodott, hogy egy barátnője se marad meg egy évnél tovább mellette. Gondolkoztam, miért lehet, csak nem azért, mert egy sárkány anyós lehet a kollégám?

jan. 10. 20:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
85%

Hát igen. Nekem is volt ilyen agyonajnározós anyós jelöltem. Bár neki volt férje, de szenvedély már rég nem volt ott, úgy éltek egymás mellett, de egymáshoz sem értek (szüleim régebb óta együtt voltak már akkor is és ők gyakran ölelték meg egymást társaságban is), anyagi okokból persze együtt voltak. Anyuka nem dolgozott, amióta szült (20 éve), egyszem pici fiacskája volt, aki az iskolában jól teljesített, mert jó agya volt ilyenekhez, úgyhogy ő volt az etalon, az isten, a mindenható univerzum, rá rosszat nem lehetett mondani, azért is meg volt dicsérve, hogy nem felejtett el levegőt venni, persze semmit nem kellett otthon csinálnia, anyuci mindent intézett helyette, még a füzeteit is bekötötte és ráírta hogy Kovács János 12/B az utolsó évig, az étel is hozzá volt igazítva, mindig a pici fiú kóstolta meg, ha az ő ízlésének megfelelő, akkor lett kész az ebéd, nem kellett BKV-znia soha, kocsival vitték hozták. De sorolhatnám még. Na hát ez a nevelés eleve úgy hatott a gyerekre, hogy azt hitte, mindig mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja, ki kell őt szolgálni (konkrétan ahelyett, hogy a mikrón megnyomná a leállító gombot, amikor melegítettem neki a kaját, inkább szólt, hogy elég, de konkrétan 4 másodperc (!) múlva járt le), ő mindent jobban tud, mindenki más hülye, ha nem egy véleményen voltunk, elhordott mindennek. Az anyuka meg addig kedvelt, amíg én is mindent úgy csináltam, ahogy neki tetszik, közben teljesen féltékeny is volt rám. Amikor szakítottunk, akkor meg a Facebook üzenőfalamra írogatott csúnyákat meg hívogatott sírva, hogy én ezt hogy tehettem a fiával. A gyerek sem állította le persze.

Úgyhogy ja, szörnyű anyós lesz.

jan. 16. 19:29
 22/22 anonim ***** válasza:
79%

Hat borzasztó lehet az ilyen anyos.

Csak tudjátok én neg tudom a másik oldalt amikor anyosom azt se tudja a fiárol hogy mit dolgozik. Nagyon elkeserítő hogy semmit nem kérdez sose, én még telefonálni nem hallottam h hivta volna férjem vagy ferjemet anyósom. Aposom szokta hivni néha.

Egyik kapcsolat sem jó az biztos. Vmi középutat szeretnék majd én is a gyerekekkel.

jan. 31. 04:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!