Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit gondoltok, ha ez volt a...

Mit gondoltok, ha ez volt a reakciója az anyósnak az új baba gondolatára, akkor nem bír engem?

Figyelt kérdés
Épp úton a 2. gyerekünk, és eljátszottam a 3. baba gondolatával, amit múltkor férjem viccesen megjegyzett az anyós előtt. Úgy rávágta egyből a büdös nagy nemet, hogy csak pislogtam (nyilván nincs beleszólása semmilyen szinten, ezt ő is tudja, de sokszor nem bír csendben maradni). Az unokáját amúgy szereti, úgy tűnik a 2. gyereknek is örül, de ezen a reakción most nagyon meglepődtem. Szerintetek utál? :D
febr. 16. 12:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem tudom, de te őt biztosan... :)
febr. 16. 12:06
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Ha eddig is állandóan ő vigyázott a gyerekre, akkor érthető a reakciója
febr. 16. 12:13
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te utálod😅
febr. 16. 12:19
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom miből vontad le ezt a következtetést, hogy utálna téged. Szerintem szimplàn ez a véleménye a 3. gyerek vállalásáról, ani nem neked szól.
febr. 16. 12:20
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom ő az ingyen bébiszitter. Én se örülnék ha sorra pottyantgatnák a nyakamba a kölyköket.
febr. 16. 12:35
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha tényleg nincs semmilyen szinten beleszólása, amihez hozzátartozik az is, hogy egy percet sem kell rá vigyáznia, semmilyen anyag segítséget nem kell nyújtania, akkor igazad van. De gondolom nem azért szülsz, hogy anyós majd vigyáz rá, esetleg nála is laktok, stb..
febr. 16. 12:35
 7/19 anonim ***** válasza:
96%

Nem feltétlenül. Simán kifejezte a véleményét. Mondjuk sok mindentől függ: ahogy fentebb írták, ha folyton rásózzátok az unokát, akkor érthető. Amennyiben nincs így, akkor lehet más oka is: pl. látja, hogy nem neveled rendesen, hisztis stb és hát valjuk be, az ilyesmihez rengeteg ideg kell.

Két hete új szomszédokkal lettünk gazdagabbak. Áthívtak bennünket kávéra. Az a röpke egy óra alatt én majdnem idegösszeroppanást kaptam. Egy négy éves kisfiúk van, de felér vagy öt másikkal!

Nincs semmi baja, csak folyton azt akarja, hogy mindenki csak és kizárólag rá figyeljen. Végig visitott, egy épkézláb mondatot nem lehetett tőle befejezni, ordítva követelte az adott dolgot, ráugrott a kanapén ülő apja fejére és kiöntötte a kávét. Szó szerint fél percet nem tudott csendben maradni. A szülők egy mukkot nem szóltak, csak ott vihorásztak. Alig vártam, hogy eljöjjünk!

Szóval gyerekfüggő, de az ilyeneknek én is azt tanácsolom, hogy még véletlenül sem kell másodikat bevállalni, mivel ezzel az egyel sem boldogulnak.

febr. 16. 12:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem derül ki, hogy téged bír e, az derül ki, hogy ő nem szeretne harmadik unokat és az, hogy te ki nem állhatod őt
febr. 16. 14:42
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Mivel szarik válaszolni, gondolom jól megtippeltük hogy anyósra vannak hagyva a kölykök
febr. 16. 15:21
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

A párom mamája mondta a 2. terhesség alatt, hogy "remélem mostmár leálltok!"

Pedig neki is 2 van (volt) 😃

Nem velünk volt baja, a dédunokákat is szerette

febr. 16. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!