Barmit csinalok az anyosom nem orul annak hogy
babatvarok,nyugodjak bele?
Figyelt kérdés
Mindig is piszkalt, mindenbe beleszolt. Azt mondta nem allok keszen az anyasagra. Nagyn rosszul esik. Es ahogy bejelentettuk a babat, nem orult. Mas is volt mar igy? Mitcsinaljak?
Szerinted mégis mi mást tudnál tenni? Ha amúgy is rossz a viszonyotok és konkrétan tényleg ilyeneket mond, hogy nem állsz készen az anyaságra, akkor én a helyedben nem látogatnám többet. Férjed mehet, és majd az unokát is látogathatja, viheti férjed, ha nagyobb lesz, de neked a terhességed alatt pont nem hiányzik, hogy bárki beszólásait hallgasd (még akkor sem, ha esetleg igaza van, de a FIA téged választott - ha Ő úgy ítéli meg, hogy annyira szörnyű vagy, hogy nem akar látni, akkor neki meg ahhoz van joga).
ma 13:21
2/12 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy majd készen állsz, ha megszületi és megismered! Aztán ne keresd a társaságát, ha kellemetlenül viselkedik. Egyébként az ilyenek többsége megenyhül idővel. Nyilván nem mindenki, de ha már látja a kerekedő pocakot vagy a babát, akkor majd tudatosul benne, hogy bizony az ott az ő unokája.
ma 13:22
3/12 anonim válasza:
Megmondtam volna, hogy ő meg nem áll készen arra hogy unokázzon, és nem is fog.
És lezártam volna vele a beszélgetést. Nem is vinném hozzá a gyereket, max évente 1x, ha nagyon muszáj. Ha megkérdezi, hogy miért, csak emlékeztetném arra amit mondott.
ma 13:38
4/12 anonim válasza:
Nézd, alapvetően a gyermekvállalás a párod és a te dolgod. Senki másnak nem írhatjátok elő, hogy örüljön a gyereknek.
Persze a legtöbb leendő nagymama-nagypapa-nagynéni-nagybácsi-stb. örül, de a jelek szerint nálatok nem ez a helyzet. Bele kell nyugodni.
Ahogy írod, amúgy sem valami jó a viszonyotok egymással anyósoddal, hát akkor ez így is marad.
Inkább vigyázz magadra, ne mással foglalkozz, jó egészséget kívánok a babaváráshoz!
ma 13:55
5/12 anonim válasza:
Velük laktok?
ma 14:11
6/12 anonim válasza:
Mit szól az állandó bántalmazásodhoz a férjed? "Mégiscsak az anyja"?
ma 14:27
7/12 anonim válasza:
3-as, de a gyerek nem az anyja kizárolagos tulajdona, hogy egyedül eldöntse, ki láthatja a gyereket.
Apuka megfighatja, és elviheti, amikor csak akarja.
ma 14:36
8/12 anonim válasza:
Amennyiben nem most estél ki az iskola padból hanem volt normális munkaviszonyod az elmúlt 2 évben. Jogosult leszel normális, élhető összegű csedre, nem anyós nyakán éltek, a férjednek is normális munkája van. Eltartjátok magatokat, nem úsztok az adósságban, akkor az anyós csak nyugodjon le.
Viszont ha ezekból bármi is igaz amit felsoroltam akkor az anyósod aggódik, méghozzá jogosan. Mert a felkészülést az anyaságra nem csak lelkileg hanem pénzügyileg is kell érteni. Hogy annak a gyereknek meg legyen mindene.
ma 14:46
9/12 anonim válasza:
És akkor mi van, ha nem örül, főleg ha ilyen a viszonyotok, akkor mit vártál? Mikor mi anyósomnak bejelentettük, mondta hogy gratulál, és kész. Nem volt ilyen könnyes összeborulás meg semmi. Igazából nem is vártam ilyesmit, pedig nem utáljuk egymást, nem is tudok róla, hogy piszkálna,de ilyen udvarias távolságban vagyunk. Elhiszem hogy nem esik jól, de nem kell vele foglalkozni. Ti örüljetek, az a lényeg, tudjátok eltartani stb. Aztán később még lehet alakul anyuka is, ha meg nem akkor neked nem kötelező odajárni állandóan. A párod álljon ki melletted ha úgyvan, és ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!