Barmit csinalok az anyosom nem orul annak hogy babatvarok,nyugodjak bele?
Tudod, normáliséknál ez megbeszélés kérdése férj és feleség között.
Be is tenne, ha a férjem BÁRMIT is úgy tenne, hogy a határozott "nem akarásom" ellenére megtenné, mert joga van.
Hetes, ez szerencsére nem így van.
Én sem engedem a zugivó apósomhoz a gyereket és nem, nincs olyan, hogy a férjem megfogja és viszi. Nem, nem viszi.
Kérdező: ha zavarnak a piszkálódási, akkor eleve nem kell menni hozzá, ha lesz unoka, ha nem. Én sem járok mostohaanyámhoz, és a gyereket sem láthatja, akkor sem, ha a feje tetejére áll, mert ismerem őt és tudom, hogy kezdődnének a beszólogatások főleg rólam a gyereknek.
Bár mi szerencsére egyező véleményen vagyunk a férjemmel az apját vagy az anyámat illetően.
Oda is b.na hogyha a határozott tiltásom ellenére elvinné a másnapos vagy épp bepiált apjához a közös gyerekünket. Addig lennénk együtt, az is biztos.
"Oda is b.na hogyha a határozott tiltásom ellenére elvinné a másnapos vagy épp bepiált apjához a közös gyerekünket"
Ne haragudj, de tök abszurd az összehasonlítás. Nyilván senki nem viszi oda a gyerekét a majrézó részeg nagyszülőhöz, egy normális apuka sem akarja, hogy ezt lássa a gyereke, de abban mi a franc van, ha anyós azt gondolja, a kérdező éretlen? Azzal nem tesz kárt az unokában.
Ez nevetséges, hogy itt mindig pattognak a vérmes anyukák, hogy majd ők megmondják, ki találkozhat a gyerekkel, mintha a tulajdonuk lenne. Most ilyen alapon apuka is mondhatná, hogy bocsi drágám, anyadban nem tetszik, hogy ezt mondta nekem, ezt gondolja rólam, nem viheted oda a gyereket - ez visszafele már nem tetszene, ugye? Pedig nyilván minden apuka is talál az anyósában/apósában is olyan tulajdonságot, ami nem szimpi neki, a feleségek szülei sem tökéletesek.
Azért basszus, ez nem egy olyan kaliberü dolog, hogy nézget-e reggel mesét a 2 éves. A házastárs szülőjét, anyját eltiltani a gyerektől csak mert nem szimpi, elég komoly dolog, meg azt is elvárni, hogy ezt az apuka szó nélkül tűrje, hogy az ő anyja nem láthatja a gyerekét, mert a feleségének nem tetszik valami.
Ez nem olyan egyszerű dolog, ahogy itt leírjátok 3 mondatban.
Nyugalom, ne stresszeld magad túl ezen. Ez az ő véleménye, ettől nem leszel rosszabb, sem jobb anya. Nem ő dönti el, hogy Te és a parod mikor vagytok felkészülve.
Ha valami baj van a körülményekkel, lehet benne aggódás. Vagy mi az, amire ezt mondta? Csak úgy oda böfögni egy
ilyet, hát az elég rosszindulatú.
Éreztem nálunk is ilyet, hogy nem igazán örültek a családban, ki ezért ki azért. Azt néztem nekünk mi a jó, és mi szeretjük egymást, minden álmunk már egy közös gyermek volt, és mi boldogok vagyunk, mindent megtudunk neki adni, amire szüksége van. Az irigy meg kritizáló emberekkel nem foglalkozok, tudom meddig engedem a családomhoz közel.
Úgy is lesz mindig egy anyuka,
aki jobban tudja, szebb meg jobb, makulátlan életű. Ezekben hinni sem meg bízni sem szabad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!