Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barmit csinalok az anyosom...

Barmit csinalok az anyosom nem orul annak hogy babatvarok,nyugodjak bele?

Figyelt kérdés
Mindig is piszkalt, mindenbe beleszolt. Azt mondta nem allok keszen az anyasagra. Nagyn rosszul esik. Es ahogy bejelentettuk a babat, nem orult. Mas is volt mar igy? Mitcsinaljak?

nov. 1. 13:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
#16 Ezt sok anya meg is teszi. Apuci meg él, mint Marci hevesen. Kéthetente jön a gyerekhez (jobb esetben), meg odavág egy huszast anyunak és kész.
nov. 1. 18:28
 22/29 anonim ***** válasza:
60%
21, de ettől még apuka a neki kijelölt láthatási időben odaviszi a gyereket, ahova akarja. Ha az anyjához, akkor oda.
nov. 1. 18:53
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

Tudod, normáliséknál ez megbeszélés kérdése férj és feleség között.

Be is tenne, ha a férjem BÁRMIT is úgy tenne, hogy a határozott "nem akarásom" ellenére megtenné, mert joga van.

nov. 1. 19:59
 24/29 anonim ***** válasza:
43%
11, te valami megkeseredett fiús anya lehetsz (mármint anyós), vagy egy nagyon elnyomott feleség, de ezt ne vetítsed ki mindenkire. Hogy nálatok a családodban szarba sem veszik a véleményedet, az a te problémád.
nov. 1. 20:03
 25/29 anonim ***** válasza:
60%

Hetes, ez szerencsére nem így van.

Én sem engedem a zugivó apósomhoz a gyereket és nem, nincs olyan, hogy a férjem megfogja és viszi. Nem, nem viszi.

Kérdező: ha zavarnak a piszkálódási, akkor eleve nem kell menni hozzá, ha lesz unoka, ha nem. Én sem járok mostohaanyámhoz, és a gyereket sem láthatja, akkor sem, ha a feje tetejére áll, mert ismerem őt és tudom, hogy kezdődnének a beszólogatások főleg rólam a gyereknek.

nov. 2. 08:18
 26/29 anonim ***** válasza:
65%

Bár mi szerencsére egyező véleményen vagyunk a férjemmel az apját vagy az anyámat illetően.

Oda is b.na hogyha a határozott tiltásom ellenére elvinné a másnapos vagy épp bepiált apjához a közös gyerekünket. Addig lennénk együtt, az is biztos.

nov. 2. 08:21
 27/29 anonim ***** válasza:
59%

"Oda is b.na hogyha a határozott tiltásom ellenére elvinné a másnapos vagy épp bepiált apjához a közös gyerekünket"

Ne haragudj, de tök abszurd az összehasonlítás. Nyilván senki nem viszi oda a gyerekét a majrézó részeg nagyszülőhöz, egy normális apuka sem akarja, hogy ezt lássa a gyereke, de abban mi a franc van, ha anyós azt gondolja, a kérdező éretlen? Azzal nem tesz kárt az unokában.

Ez nevetséges, hogy itt mindig pattognak a vérmes anyukák, hogy majd ők megmondják, ki találkozhat a gyerekkel, mintha a tulajdonuk lenne. Most ilyen alapon apuka is mondhatná, hogy bocsi drágám, anyadban nem tetszik, hogy ezt mondta nekem, ezt gondolja rólam, nem viheted oda a gyereket - ez visszafele már nem tetszene, ugye? Pedig nyilván minden apuka is talál az anyósában/apósában is olyan tulajdonságot, ami nem szimpi neki, a feleségek szülei sem tökéletesek.

Azért basszus, ez nem egy olyan kaliberü dolog, hogy nézget-e reggel mesét a 2 éves. A házastárs szülőjét, anyját eltiltani a gyerektől csak mert nem szimpi, elég komoly dolog, meg azt is elvárni, hogy ezt az apuka szó nélkül tűrje, hogy az ő anyja nem láthatja a gyerekét, mert a feleségének nem tetszik valami.

Ez nem olyan egyszerű dolog, ahogy itt leírjátok 3 mondatban.

nov. 2. 22:42
 28/29 anonim válasza:
Menekülj amíg nem késő.
nov. 11. 15:26
 29/29 anonim ***** válasza:

Nyugalom, ne stresszeld magad túl ezen. Ez az ő véleménye, ettől nem leszel rosszabb, sem jobb anya. Nem ő dönti el, hogy Te és a parod mikor vagytok felkészülve.

Ha valami baj van a körülményekkel, lehet benne aggódás. Vagy mi az, amire ezt mondta? Csak úgy oda böfögni egy

ilyet, hát az elég rosszindulatú.

Éreztem nálunk is ilyet, hogy nem igazán örültek a családban, ki ezért ki azért. Azt néztem nekünk mi a jó, és mi szeretjük egymást, minden álmunk már egy közös gyermek volt, és mi boldogok vagyunk, mindent megtudunk neki adni, amire szüksége van. Az irigy meg kritizáló emberekkel nem foglalkozok, tudom meddig engedem a családomhoz közel.

Úgy is lesz mindig egy anyuka,

aki jobban tudja, szebb meg jobb, makulátlan életű. Ezekben hinni sem meg bízni sem szabad.

nov. 14. 20:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!