Barmit csinalok az anyosom nem orul annak hogy babatvarok,nyugodjak bele?
12, tök mindegy. Az ő gyereke is, tetdzik vagy sem, nem anyuka dönt kizárólag a dolgokban, ezr fogjátok fel.
M
Ne foglalkozz vele. Az enyém se volt elragadtatva. Mikor a férjem azt mondta elvesz, letette a telefont. A gyerekre azt mondta túl korai. Valoban gyorsan jött, a 2. évfordulónk előtt, de így is 39 voltam, szóval fogja csak be. Rosszul esett, de legyintettem rá.
A gyereket amúgy szereti, engem nem annyira, de nem erdekel, ez kölcsönös.
Ő baja.Ha valakinek problémája van veled, az nem a te problémád, hanem az övé.
Ha kéretlen/ bunkó megjegyzéseket tesz p0fákat vág, én nem lennék vele hajlandó többet találkozni. Soha.A férjem kedvéért sem. Ha a férjem szeret,megérti, hogy nem akarok az anyjával találkozni,kellemetlenül jópofizni, esetleges szemtelenkedéseit tűrni,mert az rosszul eső,káros,bánt.
Arról meg szó sem lehetne,hogy a gyerekemre olyan ember vigyázzon. Még be se mutatnám neki, max fényképről.
Anyósod átjöhet,de mondd meg a párodnak,hogy akkor te elmész otthonról arra a pár órára, amit nálatok tölt. (amíg pici a gyerek,őt is vinném.ha nagyobb lesz, és van kedve megismerni a nagyit,akkor ő döntése.)
Bocsi,ha túl általános a válaszom, és nem minden stimmel.De ha ezek állnak fenn, akkor így tennék. Még nem olvastam el a kérdés kifejtését.
15, milyen kizàrólagos nevelés?
Ahol apuka meg anyuka együtt van, az közös nevelés. És bizony anyuka nem főnök, meg felesleges is pattognia, hogy ő majd nem engedi látni a gyereket az anyósnak, mert ebből csak az lesz, hogy össze fog veszni a fèrjével folyton, aztán mehetnek válni, aztán sz sokkal jobb, valóban, f*sza kis életkép :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!