Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Barmit csinalok az anyosom...

Barmit csinalok az anyosom nem orul annak hogy babatvarok,nyugodjak bele?

Figyelt kérdés
Mindig is piszkalt, mindenbe beleszolt. Azt mondta nem allok keszen az anyasagra. Nagyn rosszul esik. Es ahogy bejelentettuk a babat, nem orult. Mas is volt mar igy? Mitcsinaljak?

ma 13:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
10es, dehogynem. Ha ahhoz joga van apukának hogy eltartsa a gyereket, meg éjjel keljen hozzá, ahhoz igy legyen hogy oda vigye ahova akarja.
ma 16:10
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
#11 Csak a legtöbb esetben apuka nem kel a gyerekhez, mert ő "dolgozik és fáradt". Anya kel, ő etet, ő pelenkázza stb.
ma 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
12es, akiket én ismerek (és elég sokan vannak) mind kel a gyerekhez. Általában úgy van, hogy anyuka viszi az esti műszakot kb éjfélig, utána apuka kel a gyerekekhez. Ugyan úgy pelenkáznak, fürdetnek, elviszik őket sétálni, sőt, státuszokra is elkísérik.
ma 16:34
 14/20 anonim ***** válasza:
65%

12, tök mindegy. Az ő gyereke is, tetdzik vagy sem, nem anyuka dönt kizárólag a dolgokban, ezr fogjátok fel.

M

ma 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
14: te meg azt fogd fel, hogy kizarolagos nevelesnel az apa neve hallgass! 👍🤫😉😈🤷‍♀️
ma 17:43
 16/20 anonim ***** válasza:
15 okés akkor anyuci menjen dolgozzon tartsa el a gyereket egyedül, keljen hozzá éjszaka, ha beteg menjen ő táppénzre, 0 énideje legyen 18 évig. Ja mellett fizesse a lakhatás, rezsi, kaja stb 2/3-át is hogy ezzel se apukát terhelje.
ma 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Az enyém se volt elragadtatva. Mikor a férjem azt mondta elvesz, letette a telefont. A gyerekre azt mondta túl korai. Valoban gyorsan jött, a 2. évfordulónk előtt, de így is 39 voltam, szóval fogja csak be. Rosszul esett, de legyintettem rá.

A gyereket amúgy szereti, engem nem annyira, de nem erdekel, ez kölcsönös.

ma 18:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Ő baja.Ha valakinek problémája van veled, az nem a te problémád, hanem az övé.

Ha kéretlen/ bunkó megjegyzéseket tesz p0fákat vág, én nem lennék vele hajlandó többet találkozni. Soha.A férjem kedvéért sem. Ha a férjem szeret,megérti, hogy nem akarok az anyjával találkozni,kellemetlenül jópofizni, esetleges szemtelenkedéseit tűrni,mert az rosszul eső,káros,bánt.

Arról meg szó sem lehetne,hogy a gyerekemre olyan ember vigyázzon. Még be se mutatnám neki, max fényképről.

Anyósod átjöhet,de mondd meg a párodnak,hogy akkor te elmész otthonról arra a pár órára, amit nálatok tölt. (amíg pici a gyerek,őt is vinném.ha nagyobb lesz, és van kedve megismerni a nagyit,akkor ő döntése.)

Bocsi,ha túl általános a válaszom, és nem minden stimmel.De ha ezek állnak fenn, akkor így tennék. Még nem olvastam el a kérdés kifejtését.

ma 18:09
 19/20 anonim ***** válasza:
+ a stresszelés,amit anyósod neked is okozhat, káros hatással lehet a magzatra, a kisbabára. Ne engedd anyósodat a közeledbe. A sajátod+a gyerek érdekében. Ha egyazon helyen laktok, akkor is próbálj minél kevesebbet foglalkozni anyósoddal. A férjed nem fogja tudni megnevelni,jobb belátásra bírni az anyját.Anyósod ő már ilyen marad,hiába kelne a párod védelmedre, hogy "Nade mama!Ne jöjjön már a kéretlen tanácsaival, és azt megköszönjük" stb. Szal ha még kiáll érted, akkoris sérülni fog, sőt,előre nem tud megvédeni,csak utólag,hogyha már sérültél. Ezért inkább Ne menj anyósod közelébe.
ma 18:17
 20/20 anonim ***** válasza:

15, milyen kizàrólagos nevelés?

Ahol apuka meg anyuka együtt van, az közös nevelés. És bizony anyuka nem főnök, meg felesleges is pattognia, hogy ő majd nem engedi látni a gyereket az anyósnak, mert ebből csak az lesz, hogy össze fog veszni a fèrjével folyton, aztán mehetnek válni, aztán sz sokkal jobb, valóban, f*sza kis életkép :D

ma 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!