Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elengednétek a kisgyereket?

Elengednétek a kisgyereket?

Figyelt kérdés

Wellnesselni mennek megünnepelni az 50-ik házassági évfordulójukat az anyósék. Após megkérdezte a férjem hogy elvihetik-e a gyereket 2 napra. A gyerekem májusban lesz 3 éves. Én rögtön nemet mondtam. A férjem

Nem fogadta ezt el. Mit tegyek? Engedjem?

ma 04:17
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
81%
Nem engedném, kicsi még. Fokozott figyelmet igényel, egész nap rohangálni kell utána. Veszélyes, a wellnessezés nem egy 3 éves gyereknek való. Az én gyerekem nyáron lesz 3, de szó sem lehetne róla. Állandóan szemmel kell tartani, mert egy fél pillanat alatt is megvan a baj.
ma 04:32
 2/62 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy mindig mindenért én vagyok a szar, bármit mondok. Folyton eljárnak nyaralni, azzal is mindig szekálják a férjemet. Én nyilván nem anyósékkal képzelem el a nyaralásokat szóval részemről szó sem lehet róla. A férjem pedig mindenben velük ért egyet. Mit csináljak? Menjek el a gyámügyre?
ma 04:43
 3/62 anonim ***** válasza:
83%

Nem engedném el. Három évesen még kicsi a wellnesshez.

Gyámügyre akarsz ezzel menni? Minek? Kinevetnek, jógosan. Ennyire tudj már határozottan dönteni.

ma 05:05
 4/62 anonim ***** válasza:
42%

Nem engedném, nagyon kicsi még, az anyja mellett a helye. A gyerek személyije, útlevele nélkül nem tudnak bejelentkezni a hotelbe, azt tartsd magadnál. Illetve jelezd a hotelnek előre, hogy nem járulsz hozzá, hogy a gyereked ott legyen nélküled.

Nem vihetik el a szülőtől csak úgy, csak állj a sarkadra.

ma 05:06
 5/62 anonim ***** válasza:
76%
Gyámügyre, mert nyaralni akarják vinni a gyereket? Ha nem akarod elengedni, ne engedd. Nálunk anyukám 5 hónapig vigyázott a lányomra minden nap, míg be nem került a bölcsibe. És a nagypapám is hónapokig az öcsémre, míg oviba nem ment. Ha nem akarsz velük nyaralni, attól még a férjed és a gyerek elmehetnek velük néha. Persze le leszek pontozva, mert itt az anyóst utálni kell, az apa meg nem teljes értékű szülő.
ma 05:08
 6/62 anonim ***** válasza:
87%
Nem engedném.
ma 05:23
 7/62 A kérdező kommentje:
Utolsó és hogy gondolod? Engedjem el 10 napra Horvátba nyaralni a gyereket az apjával? Én mit csináljak addig? Malmozzak és bolonduljak meg?
ma 05:23
 8/62 anonim ***** válasza:
80%
Semmiképp, és a férjeddel való kapcsolatot is átgondolnám ha így semmibe vesz.
ma 05:32
 9/62 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk ha a 4-5 napra elmegy az apa a gyerekkel és a nagyszülőkkel nyaralni, az miért baj neked? Nem mondták, hogy te nem mehetsz, csak te nem akarsz. Férjeddel is jó szar lehet a kapcsolatod, ha már egy kis nyaralást is sajnálsz tőlük. Pihenj, barátnőzzél, foglalkozz a hobbiddal. Az ilyen kisajátítós anyák nagyon hamar egyedülállóvá válnak. Utána meg már nem szólhatsz bele, hogy apuka nyaral-e a gyerekkel.
ma 05:34
 10/62 anonim ***** válasza:
67%

5#

Azért különítsük már el a gyerekvigyázást a wellnesstől.

Az, hogy otthon vigyázok rá, az teljesen más. Otthon tudom, hogy mire figyeljek, hol vannak a házban veszélyes helyek, vagy melyik helységben csúszósabb a járólap, hol vannak a konnektorok, hol-melyik küszöbön tud felbukni. A wellness egy tök ismeretlen hely, minden idegen, nem tudod, hogy mire kell figyelni, milyen rejtett veszélyek vannak. Pl a hálószobákban fixen nincsenek vakdugók, meg amúgy is rengeteg veszélyes dolog van egy ilyen kisgyerekre nézve... Úgy meg, hogy a szülei nélkül...kész életveszély. A nagyszülők (akármennyire állnak közel a gyerekhez, nem ismerik a gyerek habitusát.

Kérdező, nagyon sajnállak, de mondj határozottan nemet. Ne érdekeljen, ha sároznak, a gyerekedet nézd! Szuper anya vagy, én támogatlak!

ma 05:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!