Elengednéd a 11 éves lányodat 4 napra külföldre a nagykorú nővérével?
Figyelt kérdés
A feleségem lánya 4 napra Rómába megy egy barátnőjével,és kitalálta, hogy magával vinné a lányomat is. A feleségem az ő részéről beleegyezett, én még nem döntöttem el. A lányom nagyon szeretne menni, de még 1 éjszakánál többet nem töltött külön tőlünk. A felügyelet minőségében bízok is meg nem, 1 napnál többet még nem vigyázott rá a nővére.aug. 18. 12:28
1/53 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen ez a 2 ember, plusz hogy mióta nagykorú
2/53 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy két nagykorú barátnő mit kezd egy 11 évessel majd. Nyilván nem ugyanaz érdekli őket, nem ugyanaz a napi ritmusuk. Elengedni alapból elengedném, de előtte megkerdeznem a nagykorú lányt meg a barátnőjét, konkrétan mit terveznek azokra a napokra, hogyan passzol bele egy 24 órás figyelmet és felügyeletet igénylő 10 éves, értik e, hogy vele nem mehetnek bulizni és nem is hagyják egyedül a hotelben sem
3/53 anonim válasza:
Hány éves a nővére? Nem mindegy, 18, vagy 30.
Milyen a kapcsolatuk?
Az, hogy csak egyszer vigyázott rá eddig nem annyira mérvadó, bármi miatt is lehetett.. ha amúgy jól kijönnek, szerintem oké a dolog.
Nem hiszem, hogy bevállalná az utat, vagy lecserélné a barátnős napját, ha tartana bármitől. A huginak biztos nagy élmény lenne.
Ti ismeritek a nagyobb lányt, nehéz megmondani.
4/53 anonim válasza:
Nem engedném a helyedben.Pontosan abban a korban van ami felke.ti beteg emberek..
Ne. Csak egyszer legyen probléma..és soha nem múlim el a nyoma. Kicsi is még, hogy egy fiatal felnőtt napokra figyeljen rá, meg a fiatal felnőttől sem várható el..mert hiszen nyaralni megy..
5/53 anonim válasza:
4+ Nagyon szép gesztus, de majd pár év múlva.. és ne engedj a dolgokból, még akkor se ha te leszel az ügyeletes "gonosz". Nem azt a világot éljük aholk megengedhető a figyelmetlenség.
6/53 anonim válasza:
A kislánynak hatalmas élmény valóban, ha a nővérében megbízol egy kicsit is, ettől ne fosszátok meg!
7/53 anonim válasza:
Elrabolva! Ismered a filmet? Sajnos életszerű a film azon része. Persze nem konkrétan arra gondolok, hogy az történne, de attól függetlenül én biztosan nem engedném el a lányom. Még nem. 11 éves, és túl fiatal a nevelt lányod. Ráadásul idegen országba... Add össze a 3 tényezőt, és máris tudsz felelőséggel dönteni.
8/53 anonim válasza:
7 Idén nyáron-júliúsba-soha annyi fiatal kamaszt 14-17 évest nem láttam köröztetni mint idén Magyarországon. Fiúk-lányok.Soha. Hogy ez véletlen vagy sem, idővel kiderül-de hogy van valami ekörül az tuti.
9/53 anonim válasza:
Külföldön élünk. A lányom barátnőjét simán elengedte az anyja hozzánk amikor az 9 éves volt. Két kvázi vadidegen felnőttel három másik felnőtthöz és egy gyerekhez, akik közül csak engem meg a gyereket ismert. Nyilván megvoltak a szabályok, akikhez mindenkinek tartania kellett magát. Nem a kora kell hogy döntsön itt, hanem a társaság és annak a megbízhatósága.
10/53 anonim válasza:
Igen értem a lepontozást, de a másik oldal: engem elengedtek anyumék anno hasonló idősen, és nem huszon éves vagyok. Életem egyik nagy élménye volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!