29 éves férfi vagyok, full mamahoteles (így jól érzem magam) ,2 éve munkanélküli vagyok.
Nagyon szeretek országúti kerékpározni, szinte ez az egy van olyan hobbi ami érdekel úgy nagyon. Jó azért mellette edzek is. Évek óta kb 8 éve bringázom.
Viszont egy olyan megjegyzést tett nemrég anyám, hogy ha nem dolgozok akkor tavasszal ne kezdjek el biciklizni sem.
Erre annyira dühös lettem, hogy lett belőle egy veszekedés, majdnem hogy csapkodtam.
Jó persze , nyilván illene egy munkát keresni már ebben a korban.
De azért vannak beilleszkedesi gondjaim is, antidepresszánst is szedek.
tegnapelőtt 15:53
2/29 anonim válasza:
Ha anyád tart el, az ő házában laksz, akkor igen, az ő szabályai szerint kell élni. Ha nem tetszik, el lehet költözni. (Amennyiben nem egy troll kamu kérdés, ami azért elég valószínű)
tegnapelőtt 15:56
3/29 anonim válasza:
Nincs munkád, otthon laksz, eltartatod magad és még csodálkozol hogy szóvá teszi??
Te sem vagy 100-as...
4/29 anonim válasza:
Emeld fel a segged, 30 éves korodra ne anyád tartson már el
Biciklizni nem vagy beteg, csak dolgozni?
Full kretén vagy
5/29 anonim válasza:
A beilleszkedést az ember gyakorolja. Ezért keress munkát, hogy gyakorold.
tegnapelőtt 16:37
6/29 anonim válasza:
Véletlen elírtad! Biztos beleakadt az ujjad a 2-es billentyűbe. Csak 9-et akartál írni a korodhoz, ugye? Ne mondd már, hogy 29 éves embert két évig el kell tartani, és még a hobbiját is finanszírozni? Amíg az ember tanul, addig alap, hogy eltartják a szülők. Illetve bárki kerülhet rossz helyzetbe. De hogy 2 év és nem dolgozol….
tegnapelőtt 17:22
7/29 anonim válasza:
Miért nem mész biciklis futárnak??
tegnapelőtt 18:24
8/29 anonim válasza:
Gondolom még szűz is vagy!
tegnapelőtt 19:06
9/29 anonim válasza:
Korábban hány helyen és mit dolgoztál?
Ebből kéne talán kiindulni.
tegnapelőtt 20:01
10/29 anonim válasza:
Beilleszkedési problémám miatt 20 munkahelyem volt. De soha nem voltam ennyi ideig munkanélküli. Én a helyedben szégyelném nagam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!