Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondta ezt nekem anyukám?

Miért mondta ezt nekem anyukám?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok, full mamahoteles (így jól érzem magam) ,2 éve munkanélküli vagyok.

Nagyon szeretek országúti kerékpározni, szinte ez az egy van olyan hobbi ami érdekel úgy nagyon. Jó azért mellette edzek is. Évek óta kb 8 éve bringázom.

Viszont egy olyan megjegyzést tett nemrég anyám, hogy ha nem dolgozok akkor tavasszal ne kezdjek el biciklizni sem.

Erre annyira dühös lettem, hogy lett belőle egy veszekedés, majdnem hogy csapkodtam.

jan. 27. 15:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%
Mas is dolgozik depressziósan. A depresszió nem indok arra hogy ingyenélő patazita legyen valaki.
jan. 28. 06:06
 22/40 anonim ***** válasza:
84%

Remélem ez csak troll kérdés 😞

Még csodálkozol, hogy miért mondta??? Az országúti bringázást ki "szponzorálja"? Mert a cangának kell új alkatrész, karbantartás is összeg még akkoris ha magad csinálod. 2 éve biztos nem a saját pénzedből tartod fenn a hobbidat.

Húzz el dolgozni, senkit nem érdekel a beilleszkedési problémád meg az antidepresszánsod. Ez csak nyafogás a részedről.

jan. 28. 07:26
 23/40 anonim ***** válasza:
85%
Ooo en mar regen kivagtalak volna ... Nem hogy 2 evig eltartsalak felnott letedre.
jan. 28. 08:16
 24/40 anonim ***** válasza:
86%

Lol, anyád helyében úgy kihajítanálak, áprilistól, mint a franc (azért akkortól, mert ott már nem fagysz meg).

Hidd el, rögtön nem lennél beilleszkedési zavaros, meg antiszociális 😉

jan. 28. 08:41
 25/40 anonim ***** válasza:
77%

17-es, húszéves korom óta vagyok depressziós (akadtak és akadnak komoly időszakok), sőt, introvertált és még emellé étkezési zavaros, mégis mindig dolgoztam :D

A kérdező egyszerűen csak egy lusta here, aki anyukán élősködik, de csak mert anyuka nem rakta még utcára.

jan. 28. 08:44
 26/40 anonim ***** válasza:
59%
Mi van itt? Idegyűlt az összes rosszindulatú troll? Tudtam, hogy itt sok van, de az, hogy szinte minden válasz ilyen legyen, nem semmi.
jan. 28. 08:46
 27/40 anonim ***** válasza:
92%
A munka pont jó a depresszió ellen. Csinálj olyasmit, amihez nem kell sok emberrel találkozni. Ha kell, ehhez képezd magad - bár erre már volt két éved.
jan. 28. 09:42
 28/40 anonim ***** válasza:
16%
Pedig el kell menned dolgozni. Ha kell, fogyassz nikotin tartalmú termékeket.
jan. 28. 17:09
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Bocs !lehet nem vagyok tajékozott ,de mi köze a nikotintartalmú termékeknek a kérdéshez?
jan. 28. 19:33
 30/40 anonim ***** válasza:

Volt egyszer már egy hasonló kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Én az 5. választ adtam. Most is azt tudom mondani.

jan. 30. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!