Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondta ezt nekem anyukám?

Miért mondta ezt nekem anyukám?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok, full mamahoteles (így jól érzem magam) ,2 éve munkanélküli vagyok.

Nagyon szeretek országúti kerékpározni, szinte ez az egy van olyan hobbi ami érdekel úgy nagyon. Jó azért mellette edzek is. Évek óta kb 8 éve bringázom.

Viszont egy olyan megjegyzést tett nemrég anyám, hogy ha nem dolgozok akkor tavasszal ne kezdjek el biciklizni sem.

Erre annyira dühös lettem, hogy lett belőle egy veszekedés, majdnem hogy csapkodtam.

jan. 27. 15:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
A biciklisfutárkodás tényleg jó ötlet.
jan. 30. 14:37
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy kamu.A bátyám 35 éves és anyám tartja el.De olyan szinten hogy a kenyeret is anyámnak kell megkennie.
tegnapelőtt 00:28
 33/40 anonim ***** válasza:

32.: Szerintem se kamu. Más kérdés, hogy a kérdező néhány éve munkanélküli, de nem írja, hogy önállótlan lenne.

A bátyád mitől lett ennyire tutyimutyi? Nem tudom, nő vagy férfi vagy-e, de valószínűleg önellátóbb lehetsz a bátyónál. Talán fogyatékos?

A kérdező meg biciklizzen tovább, mert a mozgás jót tesz a testi-lelki egészségnek és fitten jobb eséllyel talál majd állást. Az anyuka nem túl együttérző.

tegnapelőtt 00:33
 34/40 anonim ***** válasza:
Egyszerűen igénytelen lusta lett mióta anyukám a nagyiékhoz költözött gondozni a nagyit.Tisztálkodni se nagyon tisztálkodik.A drogok miatt már sokszor alig érteni hogy mit beszél.Már az se mindegy neki hogy pl milyen szalámit rak a kenyérre ha nem jó raplizik mint egy tíz éves.Anyukám már alíg bírja főleg most hogy el lett távolítva gyomra nagy része mert daganat volt rajta.Ahogy tudunk segítünk a párommal de munka mellett nem tudunk mindig ott lenni.Én külön élek a párommal lassan 4 éve.Ő reggel elmegy a szomszédos faluba a kocsmába napközbe kicsit hazajön majd megint visszamegy és este vagy éjfélkor hazajön.Így mennek a mindennapjai.
tegnapelőtt 09:26
 35/40 anonim ***** válasza:
34.: Drogfüggő. Elvonókúra kellene neki, mert ez nem normális állapot, ön-és közveszélyessé is válhat. Másrészt lehet, hogy nem mindig fogják őt eltartani a rokonai, ha nem sikerül ebből kikezelni, csövesként fogja végezni. Józanabb pillanataiban biztasd arra, hogy kezeltesse magát.
tegnapelőtt 10:18
 36/40 anonim ***** válasza:
Próbáltuk enyhébb és durvább megoldásokkal is.Semmi.Felnőtt embert meg nem lehet csak úgy elvinni ha nem akarja.A drogproblémák nem pár évesek hanem több mint tizenöt.Mikor kérdeztük,hogy mi lesz vele később ha nem lesz aki kiszolgálja annyit mondott hogy majd felköti magát valahova.
tegnapelőtt 10:56
 37/40 anonim ***** válasza:
36.: Nagyon együttérzek veled. Az egész család szenved a helyzet miatt.
tegnapelőtt 11:04
 38/40 anonim ***** válasza:
Anyukád pénzeli a bringázást is?
tegnapelőtt 15:59
 39/40 anonim ***** válasza:

"Miért mondta ezt nekem anyukám?"

Gondolom, szeretné, hogy dolgozz, aktív és hasznos életet élj, és persze lehetne már saját pénzed is.

tegnapelőtt 16:07
 40/40 anonim ***** válasza:
75%

Lefordítom: kerékpározás és edzés helyett - vagy mellett - lódulj neki és keress magadnak munkát. Mert nem szeretné a továbbiakban a here életmódodat finanszírozni. Se az ételedet, se a rezsit fizetni, utánad is. Gondolom, a tb-t is ő állja.

Nem jól fejezte ki magát, és csak amolyan nyakatekert módon, de erre célzott.

Nem a kerékpározás ellen van, hanem az nem tetszik neki, hogy élősködsz rajta, fiatal férfiember létedre. Ha te 29 éves vagy, akkor ő kb. 60.

Gondolkodj!!

tegnap 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!