Anyukám nem mondta el hogy rákos?
16 éves lány vagyok. Múltkor észrevettem hogy anyukám mellkasán van egy heg, ami egy-két évesnek tűnik (nekem is volt már műtétem hasonló méterű heggel régebben, 1-2 év után volt ilyen. Rákérdeztem hogy mi az, ügyesen terelte a témát, bevallom nem érdekelt utána, eszembe sem jutott.
Azt mindig is tudtam hogy szed valamilyen gyógyszert, de nem tudtam mire. Azt is tudom hogy súlyosan allergiás pár dologra, akár azok miatt is szedhette volna. De múltkor rákerestem a nevére (ott van a hűtőben a kapszula), és kiderült hogy ezt műtött melldaganat után kell szedni. Nem tudom mióta szedi, nem figyeltem, de pár év lehet.
Teljesen el vagyok képedve, nekem nem mondta el hogy mi a helyzet. Nem felhőtlen a kapcsolatunk, szoktunk veszekedni, mint minden szülő-gyerek, de egyáltalán nem rossz a viszonyunk, és ez azért nem jelentéktelen dolog. Miért nem mondhatta el hogy mi a baj? Neki még nem hoztam fel és nem is tudom hogyan kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!