Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem mondta el hogy rákos?

Anyukám nem mondta el hogy rákos?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Múltkor észrevettem hogy anyukám mellkasán van egy heg, ami egy-két évesnek tűnik (nekem is volt már műtétem hasonló méterű heggel régebben, 1-2 év után volt ilyen. Rákérdeztem hogy mi az, ügyesen terelte a témát, bevallom nem érdekelt utána, eszembe sem jutott.

Azt mindig is tudtam hogy szed valamilyen gyógyszert, de nem tudtam mire. Azt is tudom hogy súlyosan allergiás pár dologra, akár azok miatt is szedhette volna. De múltkor rákerestem a nevére (ott van a hűtőben a kapszula), és kiderült hogy ezt műtött melldaganat után kell szedni. Nem tudom mióta szedi, nem figyeltem, de pár év lehet.

Teljesen el vagyok képedve, nekem nem mondta el hogy mi a helyzet. Nem felhőtlen a kapcsolatunk, szoktunk veszekedni, mint minden szülő-gyerek, de egyáltalán nem rossz a viszonyunk, és ez azért nem jelentéktelen dolog. Miért nem mondhatta el hogy mi a baj? Neki még nem hoztam fel és nem is tudom hogyan kéne.

2020. nov. 1. 21:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarta hogy aggódj.
2020. nov. 1. 21:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem akarta, hogy aggódj miatta. Nemrég nekem is volt hasonló, apa eltitkolta, hogy leukémiás. Mikor megtudtam azt mondta, hogy nem akarta hogy emiatt idegeskedjek. Már jól van.
2020. nov. 1. 21:28
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Anyukád csak védeni akar a szorongástól, aggódástól. A normális szerető szülő ezt teszi.
2020. nov. 1. 21:29
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Ő azt akarja hogy neked legyen jó.
2020. nov. 1. 21:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt megértem és akkor kicsit megnyugodtam. De még mindig úgy érzem hogy nem bízik meg bennem vagy nem tart elég érettnek ahhoz hogy ezt meg lehessen velem beszélni. Elvégre nem kisgyerek vagyok már
2020. nov. 1. 21:41
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Figyelj ez én anyum lyukas szívvel ki ment Ausztriába dolgozni hogy nekünk legyen ennunk innunk, meg minden, és jovoheten megy a kórházba műteni
2020. nov. 1. 21:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold, hogy nem tart erettnek. Lehet en sem osztanam meg rogton a gyerekemmel, hogy ha ilyen gondom lenne, nem akarnam, hogy aggodjon, szomoru legyen, esetleg ramenjen a stressz a mindennapjaira, az iskolara.
2020. nov. 1. 21:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
12-13 éves lehettél. agyon aggódtad volna magadat, hogy anyádat elveszíted. ezért nem mondta el.
2020. nov. 1. 21:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Két évnél biztosan nem régebbi a dolog, mert két éve nyáron még nem volt meg a sebe, akkor már bőven elmúltam 14. De köszönöm, akkor megnyugodtam!! Szerintetek felhozzam neki, vagy megkérdezhetem hogy pontosan mi a helyzet, mennyire súlyos? Bár gondolom nem igazán, hiszen nincs kórházban és soha nem tűnt fel hogy nehézségei lennének. Szívesen segítenék neki amiben tudok.
2020. nov. 1. 22:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szolj neki semmit. Eljon az ideje, hogy edesanyad elfogja mondani magatol hogy mi is volt evekkel ezelott.
2020. nov. 2. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!