Miert mondta ezt anyukam?

Figyelt kérdés
Ma beszelgettunk es Egyszer csak elkezdett nevetni ahogy nezett a szemembe. Megkerdeztem hogy mi olyan vicces erre azt valaszolta hogy az hogy mennyire ronda vagyok... :( Anyukam soha nem mondta nekem ugy mint mas anyuka a lanyanak hogy szep vagy meg ilyenek... Miert mondta ezt?
2019. jún. 19. 15:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

mert idióta.

mond meg neki, te meg öreg vagy és irigy.

2019. jún. 19. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Te kérdezted. :-)
2019. jún. 19. 15:19
 3/11 anonim válasza:
94%
egy anya hogy mondhat ilyet???tényleg idióta, már bocs
2019. jún. 19. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Lehet lekéne álnia a sok szerről
2019. jún. 19. 15:48
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Lehet benne irigység, és egyébként az érzelmi bántalmazás egyik alapköve hogy leépítem a másik önbizalmát. Szóval valoszínűleg kompenzálni akar, vagy akkora erzelmi analfabéta hogy fel sem fogja hogy ez mennyire NEM vicces. Beszélgess vele egyébként, kerdezd meg hogy ezt miért mondta vagy mi volt ez, és fejezd ki hogy mennyire rosszul esett neked.
2019. jún. 19. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy tőle örökölted ezt...
2019. jún. 19. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

mondd meg hogy te meg tudsz szépülno sminkkel pl de ő fiatalabb már nem lesz:D

jó nagy köcs... amugy

2019. jún. 19. 17:10
 8/11 Gabóca Kabóca ***** válasza:
61%
Akár szép akár csúnya vagy ezt amit mondott nem mondta volna ha normális anya lenne.Sajnálom hogy ilyen anyukád van.Ez bizony bántalmazás.Annyira feldühödtem olvasva soraidat hogy...Minél hamarabb szakadj el tőle csak ne menekülj bele bántalmazó kapcsolatba.Pszichológus is kellene neked mert gondolom régóta aláz meg téged egyéb módon is.Addig is ne vedd komolyan a hülyeségeit.Én elkerülöm anyámat...
2019. jún. 19. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
Ha a családban valaki kritizál, és úgy érzem nincs igaza, én mindig azt mondom, hogy volt kitől örökölni. Ez általában hat.
2019. jún. 20. 09:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Mar momdtam azt hogy volt kitol orokolni erre annyit mond hogy igen apadtol..
2019. jún. 20. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!