Szerintetek anyukám szégyell engem, azért mondta ezt?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy engem nem vinne el olyan programokra, ahol a munkatársai is ott vannak. Azt mondta hogy utána kibeszélnének engem. Csendesebb lány vagyok.2014. aug. 31. 10:00
1/5 anonim válasza:
Nem azért mondta!!
Nem akarja, hogy a kolléganői kibeszéljenek, véleményt formáljanak Rólad, mert gondolom, kicsit pletyizős a banda.
Egy szülőnek jobban fáj, ha rosszat, negatívat, vagy egyáltalán beszélnek a gyerekéről, mintha saját magát bántanák.
Csak óv a kolléganőktől,meg az ő kicsi szájuktól, nem Téged szégyell.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy szégyell téged, inkább csak nem akarja, hogy ilyen nők társaságában légy. Biztosan ezek a szemedbe mézes-mázas fajták, utána pedig csúnyán kitárgyalnak. Anyukád előtt biztosan nem tennék, az kemény lenne. De másoknak biztos. Az ilyen mindig talál valamit, csak pletykálhasson és szidhasson. Nem csak téged, bárkit. Szerintem Anyukádat is kibeszélik. ... Egy dolog fontos: Anyukád mindig jót akar! Eszedbe se jusson, hogy ő téged szégyell, egy anyának a gyereke az első.
3/5 anonim válasza:
Az egyáltalán nem baj, ha csendes vagy. :-)
Ha olyan az anyukád környezete a munkahelyen, ahogy az előző válaszolók leírták, akkor csak tőlük akar megkímélni.
Bár hogy ilyen munkatársakkal milyen lehet nap mint nap együtt dolgozni, nem tudom. Az anyukád mennyire van jóban a munkatársaival?
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, az én anyám büszke rám, és bárkinek szívesen bemutatna, bármilyen programra szívesen magával vinne. Nem igazán érdekli, ha utána rosszmájú megjegyzéseket kap, hiszen ő tudja, hogy milyen vagyok, és ugyanúgy büszke rám. Szerintem a kérdező anyja tényleg szégyelli a gyerekét.
5/5 anonim válasza:
Csak védeni akar, ne aggódj nem szégyell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!