Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyell az anyukám? Lehet...

Szégyell az anyukám? Lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron az egyik szakmai vizsgám nem sikerült, de az idén pótólóm szóval meg lesz a bizonyítványom. De az anyukám mindenkinek azt mondja hogy sikerült a kollégáinak, még a saját családtagjainknak is, és arra kér h ne mondjam azt h nincs meg a szakmám.

Most szégell engem, ha igen akkor miért, hiszen nem dől össze a világ, különben is nyáron meg lesz a vizsgám. Másoknak az érettségi nem sikerül, de még is megszerzik.

21/L

2012. febr. 16. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kellett ezt tennie, hiszen kiderülhet, és akkor ő fog égni. Lehet, azt hiszi, az ő kudarca.

Egy kalappal a vizsgához!

2012. febr. 16. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem teged szegyell, hanem az iskolai kudarcodat.

De igaza van az elottem szolonak is: ha kiderul, akkor az meg kinosabb lesz. Raadasul teged is hazugsagokba kenyszerit. En azert ebbe nem mennek bele.

Mondd meg neki, hogy inkabb vagy bukott tanulo, mint egy hazug ember.

2012. febr. 16. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:

mézd, attól függ, hogy mennyire kell szégyellni.

Van, amikor nehéz a suli, besikerül ilyesmi, és nem szégyen.

Van, nem olyan nehéz a suli, vagy amikor áradozik, hogy milyen ügyes az ő gyereke, és hogy kinyalja a fe...-t, és akkor bukni szégyen.

Általában az elménk sokkal több vacakságot "teremt meg" nekünk az életben, mint amennyi valójában lenne :(

2012. febr. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!