Miért mondta ezt, szégyell?
Barátommal tegnap voltunk wellnesselni. És mondtam neki hogy rakhatnánk fel 1-2 közös képet ha hazajövünk, hgy dicsekedjünk a wellnessel. erre Ő :"Hát nemtudom...de aztán jön a sok irigy...az meg nemjó"
Szégyelli a közös képet?
Pedig ő rakta ki h kapcsolatban van velem, és ő kezdett irogatni az én falamra szerelmeseket is, és nemrég ő is rakott fel közös képeket.
Kb 2 hónapja dumáltunk és elmeséltük egymásnak a régi "ez bejött meg az" sztorijainkat.
És mesélte h neki anno bejött a haverja csaja (már bemutraott neki)
De mondja hogy nemvolt velük semmi, és ma már nem járna vele és engem szeret, de mégisféltékeny vagyok:( És a wellness alatt is ezzel nyuztam:( És egyből arra gondoltam h mivan ha azért nem akar kirakni képet mert nem akarja h a csajnak rosszul essen.
Aztán ma megbeszéltük h oké ő átgondolta és mégis tesz fel, nemérdekli 1 irigy se
Szerintem nem arra lennének irigyek, hogy veled van, hanem a wellness-re. Úgy gondolta, nagyzolás kitenni, mer azt hiszik mások, hogy nagyképűsködtök, hogy nektek telik erre is. Biztos nem a lány miatt mondta, ha tudják, hogy együtt vagytok és ő is szokott írni neked szerelmes dolgokat nyilvánosan, akkor biztos, hogy nem szégyell és nem ez az oka, hogy nem akar képeket megosztani.
Meg szerintem igaza is van, semmi köze egy rakás vadidegeneknek ahhoz, hogy ti mivel töltitek a hétvégét és főleg nem kell erről képet mutogatni.
jaj nem arra gondoltam hogy rám irigy valai, nem tartom szépnek magam. Hanem arra hogy wellnesselni voltunk, vagyis hogy végre barátom is elment mert régóta akart:)
De oké... én most ezzel nem akartam rosszat mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!