Szerintetek jogosan mondta ezt anyukam?
Rendeltem magamnak konyveket,es o szokta nekem hazahozni,mert az o munkahelyere is tudom rendelni. Az irodajaba (ahol meg masik 5 munkatarda van) atpakolta egy dobozba,mert az elozo szetszakadt,es itthon mindta nekem hogy egett az arcarol a bor,hogy en milyen konyveket rendeltem.
Vervoros rabsag
Evernight sorozat
Drakula
A gyertyak csonkig egnek
Vihar a korhaz felett
Szerintetek ezek tenyleg annyira 'gaz' konyvek? Jogosan mondta ezt anyukam? 19/l
Nem.
A fiatalok ilyesmiket olvasgatnak. Nincs evvel semmi baj.
Nem értem mi a gond a könyvekkel.
*Nagy lány esetleg.
Olvasd azt, amit szeretnel... Anyud oruljon, hogy nem a gep elott ulsz, hanem hasznosan toltod el a szabadidod.
Egyaltalan nem gaz, nem ertem minek dramatizalja tul
Szerintem ebből a listából az elsőn borulhatott ki, azért annak elég vad borítója van. :)
Esetleg szimplán a vámpíros témákon, ha nem szereti az ilyesmit.
Mindegyikre értette, vagy csak párra? Mert aki Márai miatt szégyenkezik, az nem tudom, mit olvashat, amire azt gondolja, nem ciki... Szulejmán regényesített verziót?
Amúgy meg gyanítom, az lehet a baja, hogy nagyon begyöpösödött konzervatív, és szte mindenki hülye, aki érdeklődik bármilyen okkult, paranormális, "fiús" (pl. helikopter a Vihar a kórház felett borítóján) stb. iránt, és juj, mit fog szólni hozzá a szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!