Jogosan akadt ki anyukám?
Meg akartam valakit keresni facebookon és nem találtam, anya azt mondta, lehet hogy neki instagramja van. Akkor elkezdtünk az instagramról beszélni és megkérdezte hogy "miért, neked van instagramod?" mondtam, hogy igen. Erre kiakadt, hogy erről ő miért nem tud, mit titkolózom stb. Egyrészt nem titkolózom, egyáltalán nem titok, másrészt egyszer már mondtam neki, de azt elfelejtette. Instagramra csak azért mentem fel, mert követni akartam pár embert (osztálytársak, hírességek, barátaim) meg megtetszett az instagram is. A profilom privát, összesen egy képet raktam fel, azon sem én vagyok és a profilképemen is csak messziről látszódom. Olyanok követését, akiket nem ismerek vagy furcsának találok, nem fogadom el, tehát nem követhet be bárki. Nincs megadva rólam semmi infó, se az hogy hol lakom, se a korom, sem az iskolám, semmi. Nem is szándékozom posztolni minden nap, ahogyan a facebookot sem használom annyira, ezt sem.
Mellesleg egyik osztálytársam sem kért engedélyt az instagramra meg semmire, nem is tudom miért kéne és hogy anyukám miért így reagált, mikor ő is tudja, hogy tudom rendesen használni az ilyen oldalakat.
Egyébként 14 éves vagyok.
Nem jogos mert(gondolom) : A Facebook accountodat régen csináltad amikor még fiatal vagy jóval több mindent mondasz el a szüleidnek, viszont az instagramm(-m)ot akkor csináltad amikor már idősebb voltált és itt az a lényeg ha tényleg így történt, hogy ilyenkor kezd el ki alakulni a magánszférád és innentől nem valószínű hogy mindent közölni fogsz a szüleiddel mert nem akarod vagy mert nem tartod fontosnak.
Remélem jól feltételeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!