Mit csináljak hogy ha egyszerűen az anyukám utál? Akármit mondok azt mondja hogy nem érdekel Már azt is mondta hogy bár meg se születtem volna meg hogy nem vagyok a lánya.. Ez miatt is lettem depressziós..
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 03:33
1/13 anonim válasza:
Ez mióta tart? Történt bármi, ami miatt így csalódott Benned vagy ez már kb. azóta megy, amióta az eszedet tudod?
2/13 anonim válasza:
Sok nő nem képes anya lenni, csak szülő marad. Ahogy sok férfi apa sem.
Azért kíváncsi lennék a korodra.
3/13 anonim válasza:
Törődj bele. Mást nem tudsz. Utáld te is.
4/13 anonim válasza:
És mi volt ennek az előzménye? Mert biztosan volt. Ahhoz durva dolog kell hogy egy szülő idáig jusson.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmit, a bátyámat meg valamiért imádja, és 13 éves vagyok.
2020. júl. 24. 15:36
6/13 anonim válasza:
A nárcisztikusok csinálják ezt az aranygyerekes, fekete bárányos műsort, legalábbis a félinformációkból ezt veszem le.
7/13 anonim válasza:
Már vártam mikor jön valaki a szokott gyakoris "nárcisztikus" dumával, anélkül hogy minimális háttérinfója is lenne. Gondolom a következő a "mérgezőszülő" lesz...
8/13 A kérdező kommentje:
Tudum hogy gyerekesen hangzik de nem az, az én szempontoból
De örülök hogy ide letudom írni az érzéseimet mert ha a barátaimnak mondanám le se szarnák, és senki sem hallgatna meg
2020. júl. 24. 17:35
10/13 A kérdező kommentje:
Hát ja..
2020. júl. 24. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!