Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy ha egyszerű...

Mit csináljak hogy ha egyszerűen az anyukám utál? Akármit mondok azt mondja hogy nem érdekel Már azt is mondta hogy bár meg se születtem volna meg hogy nem vagyok a lánya.. Ez miatt is lettem depressziós..

Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 03:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Azt nem írtam ,hogy biztos nárcisz famíliáról van szó, csak hogy a fél infókból eddig ez jött le.
2020. júl. 24. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid együtt vannak még?

Tesóddal beszéltetek erről? Ő mennyi idős?

Anyudat próbáltad kérdezni, hogy miért mond neked ilyeneket?

Nagyon sajnálom a helyzeted egyébként, sajnos nagyon csekély információkról beszélünk, így nem tudok, legalábbis én, konkrét lehetőséget kínálni a megoldásra sem... Illetve nem akarom, hogy olyat javasoljak, amire anyukád esetleg úgy reagál, hogy rosszabbul érezd magad...

Mesélnél anyukádról kicsit bővebben, illetve a családi kapcsolatról? Talán akkor rálelnénk a probléma gyökerére.

Az ilyen barátok pedig nem barátok, de ne add fel, mert biztosan találni fogsz majd olyan embereket, akikkel majd úgy érzed, hogy megérkeztél és ez a kapcsolat örökre fog tartani köztetek.

2020. júl. 25. 17:50
 13/13 anonim válasza:
44( ennyi idős vagyok most) éve szívok emiatt!!! :'( TUDOM MILYEN NEHÉZ LEHET MOST NEKED, MERT ÉNIS MINDENNEK ELLENÉRE SZERETEM AZ ANYÁMAT! Nálunk( volt egy bátyám, de ő már nem él) csak annyi "változás" van Hozzátok képest, hogy Anyám a Bátyámat is utálta!
2020. aug. 2. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!