Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám itt ül mellettem és...

Anyukám itt ül mellettem és azt mondta hogy nem táncolok jól?? Mit tegyek? Ha nem támogat

Figyelt kérdés
Magyar néptáncos akarok lenni és az előbb bemutattam neki amit gyakoroltam de nem tetszik neki miért nem támogat az álmom elérésében nagyon rosszul esik?😭

#tehetség #csárdás #Táncosláb
2023. márc. 10. 19:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy nincs önkritikád. Hozzáértők mit mondanak? Jó vagy?
2023. márc. 10. 19:22
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
Biztos béna votál, azért akar megkímélni az égéstől
2023. márc. 10. 19:22
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Kérj máshonnan is visszajelzést, pl a tanárodtól. Nézd vissza magad videón is, mert abból is sokat lehet tanulni (én is táncoltam és egész más érzés látni magunkat)

Ennyiből sajnos nem lehet megmondani, hogy anyukád valóban rosszindulatú, vagy csak próbál megvédeni a későbbi csalódástól, mert tehetségtelen vagy.

2023. márc. 10. 19:23
 4/23 anonim ***** válasza:
55%
Inkább örülj hogy őszinte veled.
2023. márc. 10. 19:24
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Nem biztos, hogy őszinte. Bármíly meglepő vannak olyan emberek és szülők akik irigyek más hobbijára, tehetségére.

A tanártól kérnék őszinte véleményt, hogy van e tehetséged és lát e fejlődést.

Te pedig ne hagyd, hogy a fotelbetyárok még jobban lelombozzanak.

2023. márc. 10. 19:28
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szard le, és érd el az álmaidat egyedül!
2023. márc. 10. 19:42
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek:(((
2023. márc. 10. 19:42
 8/23 anonim ***** válasza:
74%

Én az én anyámat nem értem, mikor a lányom ugra-bugrál össze-vissza zenére mindig mondja neki, hogy dee ügyeees vaaaagy! Zeneiskolába kéne menneed! Közben ritmusérzéke 0, iskolai fellépéseken sem hiába van hátul..

Vannak öszinte anyák is, nem feltétlenül gonosz aki nem ájuldozik a gyerekétől

Nálatok nem lehet tudni ennyiből, hogy mi az igazság

2023. márc. 10. 20:10
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, hogy mióta táncolsz. Ha tényleg nem régóta, akkor fogadd el a kritikát. Persze, hogy nem vagy pro, ha mondjuk nem hosszú ideje csinálod.

Szerintem idővel belejöhetsz.

Én amúgy Shuffle táncolok és néha hónapok telnek el mire megtanulok egy nehéz lépés kombinációját, de megtanulom végül.

2023. márc. 10. 21:15
 10/23 anonim ***** válasza:
15%
Legalább őszinte.
2023. márc. 10. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!