Anyukám itt ül mellettem és azt mondta hogy nem táncolok jól?? Mit tegyek? Ha nem támogat
Kérj máshonnan is visszajelzést, pl a tanárodtól. Nézd vissza magad videón is, mert abból is sokat lehet tanulni (én is táncoltam és egész más érzés látni magunkat)
Ennyiből sajnos nem lehet megmondani, hogy anyukád valóban rosszindulatú, vagy csak próbál megvédeni a későbbi csalódástól, mert tehetségtelen vagy.
Nem biztos, hogy őszinte. Bármíly meglepő vannak olyan emberek és szülők akik irigyek más hobbijára, tehetségére.
A tanártól kérnék őszinte véleményt, hogy van e tehetséged és lát e fejlődést.
Te pedig ne hagyd, hogy a fotelbetyárok még jobban lelombozzanak.
Én az én anyámat nem értem, mikor a lányom ugra-bugrál össze-vissza zenére mindig mondja neki, hogy dee ügyeees vaaaagy! Zeneiskolába kéne menneed! Közben ritmusérzéke 0, iskolai fellépéseken sem hiába van hátul..
Vannak öszinte anyák is, nem feltétlenül gonosz aki nem ájuldozik a gyerekétől
Nálatok nem lehet tudni ennyiből, hogy mi az igazság
Attól is függ, hogy mióta táncolsz. Ha tényleg nem régóta, akkor fogadd el a kritikát. Persze, hogy nem vagy pro, ha mondjuk nem hosszú ideje csinálod.
Szerintem idővel belejöhetsz.
Én amúgy Shuffle táncolok és néha hónapok telnek el mire megtanulok egy nehéz lépés kombinációját, de megtanulom végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!