Azt hittem, hogy jó szülõ voltam (papíron sikeres gyereket neveltem), de sajnos a gyerekem felnõtt korára egy hiszékeny balek lett. Hogyan legyek mellette?
A gyerekem sosem lázadozott, jó tanuló volt, sportoló, zongorázik, 3 nyelven beszél, az egyetemen is csak a Campus Mundi miatt csúszott. Az a szerencséje, hogy introvertáltaknak való szakmája van, ahol nem fontos a csapatmunka, csak a tudás és a számok.
Az emberismerõ-készsége a zérón van, mindenkinek elhisz mindent, barátai átverik, kapcsolataiban kihasználják. Minden hazugságot benyel ha elég meggyõzõen mondják neki. Volt egy párja, aki szemrebbenés nélkül megcsalta az egyik vizsgaidõszakban és az egèszet a gyerekemre kente, mert nem kapott elég figyeltem.
Mit csinált az a mamlasz lábtörlõ?! Bocsánatot kért, mert sokat tanult!! Amikor ezt megtudtam, azt hittem, elsírom magam. Az volt a szerencse, hogy nem sokkal késõbb “dobta”, de még egy megcsalást is kibírt volna.
Nem tudom, hogy mit csináljak vele, mert nincs benne semmi hiba, azonkívül, hogy hiszékeny és semmi emberismerete nincsen
Te is egy némber vagy, kérdező, már ha nem vagy troll.
De remélem, hogy az vagy.
Ha őt ez nem zavarja akkor téged nem kéne.
Lehet azért működik így a fiad mert ilyen a természete.
Idővel ha zavarni fogja ŐT, s nem téged akkor tenni fog ellen.
Azzal, hogy te akarod egy felnőtt férfinak megoldani KÉRETLENÜL a SZOCIÁLIS, legbelsőbb kapcsoltait az nincs rendben, csak kínos helyzeteb hozod magad előtt és úgy fogja érezni, hogy MINDENBE BELESZÓLSZ, IRÁNYÍTANI AKAROD A TE ÉRDEKEID SZERINT.
Hagyd békén, nagyon sok az ilyen naiv ember, ha még 35 éves kora után is ilyen "életképtelen" lesz akkor az úgyis marad az élete hátralévő részében, vagy bele bolondul és bolond lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!