Elengednétek a gyerekeket nyugodt szívvel, ha tudnátok, hogy az apuka nem vezet túl jól, és a gyerekek is félnek az autóban mellette? Mi lehet a jó megoldás szerintetek?
Figyelt kérdés
Láthatásra viszi őket. Városon belül nem vészes, de autópályán panaszkodnak a gyerekek, hogy félnek, hányingerük van az autóban.2021. okt. 31. 09:09
1/22 anonim válasza:
Beszélnék erről az apjukkal. A láthatás meg nem olyan, hogy elengedem-e, az kötelező.
2/22 anonim válasza:
El. Apuka nyilván nem tervez öngyilkosságot, ergo oda figyel.
Apám hivatásos sofőr volt évtizedekig, sosem volt balesete, mégis féltem a kocsiban mindig. Nem csak mellette, mindenki más mellett is.
3/22 anonim válasza:
Igen. Gyerekként én is rettegtem mindenki mellett, ez nem jelenti azt, hogy nem jól vezettek. Szerintem ha valóban veszélyes lenne a dolog apuka sem vállalná a gyerekekkel, de a legegyszerűbb valóban vele megbeszélni.
4/22 anonim válasza:
az hogy milyen stílusban vezet nagyon nem egyenlő a tudással... hány és hány olyan ember van az utakon, aki látszólag normálisan és nyugodtan vezet, de ha bármi történik bepánikol és berántja az erdőbe a kormányt mert egy tudatlan gyökér? És még 30+ év tapasztalattal a hátuk mögött is képesek ilyen manőverekre, lásd idősek (vagy nők)
5/22 anonim válasza:
Elemgedném de beszélnék az apával hogy menjen óvatosabban lassabban mert így félnek a gyerekek
6/22 anonim válasza:
Mint az utolsó. Azért milyen már ha "apuka" leszarja hogy rettegnek meg rosszul vannak mellette a gyerekei? Száguldozzon akkor mikor nem árt a gyerekeinek.
7/22 anonim válasza:
6!
Tud róla egyáltalán az apuka?
8/22 anonim válasza:
Hát jó szar apa ha az olyan apróságok mint hogy fél a gyerek, meg mindjárt rókázik nem tűnik fel neki...
9/22 anonim válasza:
8!
Jaja, folyamatosan a hatul ülő gyerekeket kellene lesnie az út helyett.
A gyerekek nagyon nagy része rosszul van azh autóban. Apukának gyalog, a hátán kéne vinnie a gyerekeket, vagy biciklin szerinted?
10/22 anonim válasza:
Hányingerre daedalon, annak semmi köze apuka vezetési stílusához. Én felnőtt nőként is rosszul vagyok a kocsiban, hátul ülve pláne, hosszú úton ez sokakkal megesik. (Városi közlekedésnél semmi bajom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!