Ezek után elengednétek a gyerekeket?
Röviden a törtènet:
Anyòsnak èvekig alkoholproblèmái voltak,ami miatt elköltöztünk tőlük.Sokáig nem foglalkoztak az unokáikkal. Aztán látszòlag "jòzan" lett ès sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Sikerült minden sèrelem ellenère megbìznom benne. Rá mertem bìzni a gyerekeket mèg èjszakára is. Most pedig megint egy ideje gyanìtottam,hogy iszik,ez 2hete be is bizonyosodott. Teljesen elárulva èrzem magam,hogy rà bíztam nyugodt szívvel a gyerekeket.
Holnap szeretnè elvinni őket,de èn inkább nem engednèm. Szerintetek jogos? Vagy tùlreagálom?
Lehet kötözködni nyugodtan ha jòl esik.
1. 2hònapot èltünk náluk.
2. Nem akkor kezdett inni,hanem már előtte...ès nem nyilvánosan,hanem zugivò.
3.Gondolom az ember 2-3 sörtől nem forog le a lèpcsőkről.
4. Nem tiltom a gyerekektől,láthassa őket...csak nem adnâm oda egy egèsz dèlutánra!
Nem értem, hogy miért lovagol mindenki az éjszakán?
A gyereket sokkal több baj érheti nappal, mint amikor alszik.
Én biztos nem engedném se éjjel, se nappal felügyelet nélkül a gyerekeket, de nem is kerítenék meséket.
"Bőzsi néni, sajnos megint érzem magán mostanában a cefre szagot, így a gyerekek felügyeletét nem bízhatom magára!"
Ezt most azért mondom, mert anyám zugívó alkoholista volt és tényleg nagyon sokszor a húgommal csak a csoda mentett meg minket a bajtól. De ha éppen nem életveszélyben voltunk, akkor tanúi voltunk az érthetetlen, logikátlan dolgainak, vagy a falnak fordulva aludt egész délután, amikor éppen nem a családtagokkal cirkuszolt a semmin.
Anyósként mondom, ne legyél szívbajos, megfelelő hangnemben, de nagyon határozottan védd meg a gyerekeid érdekét!
Én nem engedem ott aludni. Tudom milyenek, volt hogy elindultak a játszótérre és anyáméknál kötöttek ki és már volt a fejében.
Az éjszakákat azért nem engedem mert ha fel riad a gyerek és ittak akkor nem érdekli őket a gyerek és veszélybe sodorják. A gyerek meg ha megijed elindul az éjszakába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!