7 éves fiam szülinapjára szeretné meghívni néhány barátját. Ekkora gyerekeknek kell még, hogy a szülő is ott legyen a bulin? Te elengednéd úgy hogy nem vagy ott?
Mi 7 évesen csapatostul mentünk anno "csavarogni", igaz falun nőttem fel. De nem volt egy felnőtt sem velünk. :)
6 éves unokaöcsém pedig pont a múlt héten volt buliban, ott is csak a 2 szülő volt.
Szia! Nálunk már az óvodában is (középsőtől) ha bulikat szerveztek (10-15 gyerekkel!), rajtunk kívül az összes szülő csak „bedobta” a gyerekét, aztán elrohant. Irigyeltem őket, mert az én gyerekem nem volt hajlandó ottmaradni sehol nélkülünk (mármint ismeretlen helyen).
De 7 évesen már elég nagyok, és szerintem jobb is, ha nem ülnek ott sorban az anyukák, nem érzitek úgy, hogy „figyelnek a sarokból”. Ráadásul nem sok gyerekről van szó, ne aggódj, tapasztalatom szerint a szülők boldogan „lepasszolják” a gyereküket nektek pár órára. :)
Én elengedném a fiamat, de előtte azért körülnéznék, hogy hová is viszem pontosan.
A 6,5 éves fiam tavaly volt először egy ovistársa szülinapi buliján. Én megkérdeztem az anyukát, hogy szokták csinálni, hogy menjek-e én is, vagy nem-e teher neki annyi gyerek.
Azt mondta, hogy nem, de ha van kedvem, mehetek én is. Végül egy fél órára odamentünk a végén a kicsivel.
Mi idén csináltunk először bulit a fiamnak. Ő januári, így a lakásban volt. Több szülő is úgy csinálta, hogy feljöttek egy kicsit, beszélgettünk egy fél órát, majd mondták, hogy 7-re jönnek. Egy anyuka maradt a kicsivel, de neki kifejezetten mondtam, hogy hozza nyugodtan a kicsit, mert nagyon jönni akart ő is :)
Persze,fiam 6 éves szülinapján 10 fiúval voltam itthon egyedül,a szülők addig kimenőt kaptak,a kisebbik csemetém 4. szülinapján is csak az egyik gyerkőc anyuja volt itt,mert ő a barátnőm:)!
Szülinapokon a szülők nem szoktak ott lenni,a gyerekek nem is tudnának felszabadultan viselkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!