Elengednétek a gyerekeket nyugodt szívvel, ha tudnátok, hogy az apuka nem vezet túl jól, és a gyerekek is félnek az autóban mellette? Mi lehet a jó megoldás szerintetek?
Figyelt kérdés
Láthatásra viszi őket. Városon belül nem vészes, de autópályán panaszkodnak a gyerekek, hogy félnek, hányingerük van az autóban.2021. okt. 31. 09:09
21/22 anonim válasza:
Szögletesen kanyarodik? Magyarul nem vágja le a kanyart? Ezt mindenkinek így kéne, pár gyökér levágja és azt hiszi hogy ő jól csinálja....
22/22 anonim válasza:
Kocsitól is függ egyébként, mennyire ül mélyen, hol helyezkedik el a motor, ilyesmik.
Én rosszullevős típus vagyok, van olyan, hogy 2-3 daedalonnal ütöm ki magam, és szinte végigalszom az utat, hogy ne hányjak, és még így is fejfájással szállok ki a végén. Más típusú kocsiban meg semmi bajom. Múltkor jártam így, suzuki sx4-el hozott minket ismerős, férjem már előre figyelmeztette, hogy ne lepődjön meg, ha kiütöm magam hátul. Semmi bajom nem volt, ugyanazon az úton meg (más kocsival) végig rosszul voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!