Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a gyerekeket...

Elengednétek a gyerekeket nyugodt szívvel, ha tudnátok, hogy az apuka nem vezet túl jól, és a gyerekek is félnek az autóban mellette? Mi lehet a jó megoldás szerintetek?

Figyelt kérdés
Láthatásra viszi őket. Városon belül nem vészes, de autópályán panaszkodnak a gyerekek, hogy félnek, hányingerük van az autóban.
2021. okt. 31. 09:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szögletesen kanyarodik? Magyarul nem vágja le a kanyart? Ezt mindenkinek így kéne, pár gyökér levágja és azt hiszi hogy ő jól csinálja....
2021. nov. 9. 15:23
 22/22 anonim ***** válasza:

Kocsitól is függ egyébként, mennyire ül mélyen, hol helyezkedik el a motor, ilyesmik.

Én rosszullevős típus vagyok, van olyan, hogy 2-3 daedalonnal ütöm ki magam, és szinte végigalszom az utat, hogy ne hányjak, és még így is fejfájással szállok ki a végén. Más típusú kocsiban meg semmi bajom. Múltkor jártam így, suzuki sx4-el hozott minket ismerős, férjem már előre figyelmeztette, hogy ne lepődjön meg, ha kiütöm magam hátul. Semmi bajom nem volt, ugyanazon az úton meg (más kocsival) végig rosszul voltam.

2021. nov. 9. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!