Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondta ezt nekem anyukám?

Miért mondta ezt nekem anyukám?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok, full mamahoteles (így jól érzem magam) ,2 éve munkanélküli vagyok.

Nagyon szeretek országúti kerékpározni, szinte ez az egy van olyan hobbi ami érdekel úgy nagyon. Jó azért mellette edzek is. Évek óta kb 8 éve bringázom.

Viszont egy olyan megjegyzést tett nemrég anyám, hogy ha nem dolgozok akkor tavasszal ne kezdjek el biciklizni sem.

Erre annyira dühös lettem, hogy lett belőle egy veszekedés, majdnem hogy csapkodtam.

jan. 27. 15:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk mert egy parazita vagy
jan. 27. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
77%

Szégyeld el magad,örülj, hogy nem vágott pofon anyukád, amiért neked állt feljebb.

Kikéne hajitani pár napra téged,majd rájönnél.

jan. 27. 21:21
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Tudod egy ember létezése a társadalomban és benne a családban nem arról szól, hogy csak azt csinálom, amihez kedvem van.

Vannak egyének, emberek akik annyira az alján vannak az együtt létezésnek, hogy az égvilágon mindenre lusták, egész nap döglenek, még a kaját is a szobájukba hozatják a "kiszolgáló személyzettel".

Persze ez ellentéteket szül.

Te azért jobb helyzetben vagy , bár azért veszekedni, csapkodni mert szeretnék, ha a kedved töltésén (kerékpározás) kívül másra (mint amit kb. mindenki más csinál, még ha nem is kedvére való) rá szeretnének venni, az azért durva dolog.

Valahogy szertetnének rávenni, hogy közelíts a normál, általuk is elfogadható létezéshez...

jan. 27. 21:37
 14/29 anonim ***** válasza:
64%

Annyira remélem, hogy kamu a kérdés...

Én vannak ilyen emberek..

És ráadásul férfi...

jan. 27. 23:19
 15/29 anonim ***** válasza:
70%
#14 Ez nem férfi, ez csak egy annak látszó valami! Egy ötéves kislány tökösebb.
jan. 27. 23:36
 16/29 anonim válasza:
42%
Vén szipirtyó még meg mondja egy 30 éves lusta munkakerülő,biciklivel csavargó "embernek"hogy mihez tartsa magát,miközben fedelet meg falnivalót ad neki, nem is tudom mit képzel magáról, az ilyen anya minek szül. Ülj fel a biciklidre aztán tekerj ki külföldre ott ülj le és kéregess, ne anyádat éld ki.
jan. 27. 23:39
 17/29 anonim ***** válasza:
20%

Mennyi primitív, empátiamentes válasz.

Ez az ember depressziós beteg. Megvan a maga baja.

Ne bántsátok.

tegnapelőtt 00:54
 18/29 anonim ***** válasza:
87%
És ha valaki hajlamos a depresszióra, akkor ne dolgozzon 30 éves koráig?
tegnapelőtt 01:32
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
Én 17 éves korom óta vagyok pánikbeteg és depressziós, mégis dolgoztam. Ha meg ahhoz nem elég depis, hogy bringázzon, akkor melózni is képes.
tegnapelőtt 03:21
 20/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell mindent a beilleszkedési zavarral meg antidepire fogni.ezt a legegyszerűbb.Énvis azt mondom,ha nem mész dolgozni ,el se kezdj biciklizni.
tegnapelőtt 05:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!