Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minden az anyám kutyája körül...

Minden az anyám kutyája körül forog, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve vett egy kutyát , és azóta sokat romlott az életminőségem, ugyanis mindig minden program úgy van alakítva, hogy a kutya örüljön, a kutya boldog legyen és ki legyen elégítve a kutya minden vágya, minden mellékes, a kutya az első. Minden nap alkalmazkodni kell a kutya menetrendjéhez, nem lehet programot kitaláni, mert a kutya így, meg a kutya úgy. Szerintem már jobban szereti a kutyát, hisz beszélni nem tud, ezáltal nem tud semmi rosszat mondani. De ma betelt a pohár. Leraktam az anyám egyik kis tárgyát valahova, amit ez a dög pár percen belül megtalált és majdnem elfogyasztott! Ezután én minden utolsó szemétnek lettem elmondva, úgy csinált mintha én rágtam volna meg azt a valamit, azóta nem is beszélünk egymással. Egyébként nem is lenne semmi gond a közöttünk levő viszonyról, de ez a kis bugyuta állat mindig beleköp a levesbe! (Átvitt értelemben nyilván) a kérdésből bizonyára mindenkinek leesett, hogy nem vagyok oda a kutyákért, úgyhogy nyugodtan lehet mindenhova elküldeni engem.

tegnap 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Költözz el, amint lesz rá lehetőséged.
tegnap 19:01
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy az egyes írja.
tegnap 19:13
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Miért is laksz nála? Hja, mert nem kell érte fizetni. Hát ennyike.
tegnap 19:23
 4/17 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy, hogy kizárólag az anyáddal tudsz programot csinálni?
tegnap 19:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy már nem vele élek együtt egy házban, hanem külön élek, de nagyon közel, és sokszor megyek hozzá. Nagyon introvertált vagyok, ezért nincsen barátom.
tegnap 19:37
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Engedd el, nőj fel. Ne az anyád legyen a társaságod. Az introvertált nem ezt jelenti. Kezdj el felnőtt módra nyitni a világ felé, és saját programokat csinálni.
tegnap 19:40
 7/17 anonim ***** válasza:
47%
5. Szerintem szerezned kellene egy saját kutyát. :)
tegnap 19:44
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Ne menj át hozzá. Ha meg anyád látogat meg, mond meg, hogy a kutya nem jöhet be.

Probléma megoldva.

tegnap 19:47
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Basszus, felnőtt ember vagy és egy kutyára féltékeny. Ne anyádon lógj, hanem legyenek barátaid, legyen párod, a lényeg, hogy szakadj le róla.A jelek szerint ő is ezt akarja, csak eddig nem mondta az arcodba. Vedd észre magad basszus.
tegnap 19:49
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Tehát egy antiszoc életképtelen vagy, akit felnőttként is anyádnak kéne szórakoztatnia, mert képtelen egyetlen barátot is szerezni (vajon miért?) és ő egész hátralevő életében ehhez alkalmazkodjon.

Nem, anyádnak joga van a saját házában a saját életét élnie és ha te különváltál, onnantól ebbe semennyi beleszólásod nem lehet. Ha kutyát akar és vele foglalkozni, akkor ez van. Szórakoztatóbb lehet, mint te.

tegnap 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!