Mit csináljak? A szomszéd kutyája szinte minden estét végig csaholja, ugatja és vonyítja?
Egy nagytestu kutyarol van szo. Szinte minden ejszakat vegig ugatja kisebb nagyobb megszakitasokkal. De amikor azt mondom vegig, tenyleg egesz 10oratol hajnalig csahol, vonyit , mint egy elmebeteg.
Azt tudni kell, hogy napkozben a szomszed hatrazarja a hatsokertbe es estére engedi csak fel. Sétálni soha nem vitte szerencsétlen kutyát. Gondolom halalra unja magat az ingerszegeny kornyezetben.
En viszont nem tudok tole aludni, es sajnos ez tenyleg szinte minden napos dolog. Egyszeruen mar megorulok. A szomszeddal normalis a kapcsolatom, de ketlem , hogy elnezest keresen kivul barmi erdemi dolog tortenne. Setalni nem fogja elvinni , es orakat jatszani sem fog vele , hogy lefaradjon kicsit vagy tortenjen valami vegre szerencsetlen allattal…
A kornyezo szomszedok mind idosek 75-80 evesek, ők szerintem alszanak mint a bunda… nem tudom mit csinaljak, nem akarok házsártos szomszed se lenni, de az egeszsegem megy ra es lassan a munkam is.
Rendorseg csendhaboritasert gondolom ilyen helyzetben nem jatszik? Meg kicseszni se akarok senkivel..
Mit csinaljak?
Magyarországon sajnos mindenki lefossa, hogyan tartják a kutyákat épp ezért a többség ezt nem megfelelően teszi.
Csak azt tudnám, hogy minek neki kutya, ha úgyse foglalkozik vele.
Sok mindent nem tudsz tenni.
Párom már említette neki egyszer par honapja, es bocsanatot kert… ennyi tortent.
Szembeszomszed egyebkent.
Masik szobaba nem tudok menni, mert, ami a legmesszebb van az a gyerek szobája..:(
3as: teljesen egyetertek. Nem ertem minek ilyen embernek kutya… nekunk is van egy pici, akit bent tartunk , de naponta visszuk setalni…
"Svájcban pl. ilyen még a mesékben sincs."
Dehogynem van... sőt.
#7:
Hagyd, a #6-os részeg, csak ide kellett jönnie beugatnia valamit.
Jegyzőnél kérj bortokvédelmi eljárást - megsúgom: semmi nem történik majd - egyébként semmit, így jártál :(
Elköltözhetsz, ha már kikészít, de ez van, a francot nem érdekli, hogy nem tudsz aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!