Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van egy nagyon erős gyanúm...

Van egy nagyon erős gyanúm arra, hogy a felső szomszédom a laptopomon és a telefonomon keresztül figyel, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosi panelban élek, és kb. tavaly január óta folyamatosan azt veszem észre, hogy minden videót, amire rámegyek, visszahallok a felső szomszédból, hisztérikus röhögésekkel társítva! Annyit tudok róla, hogy egy velem egyidős, korai 20-as srác, és mivel gyerekkoromtól az egész város, középiskolától meg már a fél megyében hírhedt voltam arról, hogy a generációm mindent megtesz azért, hogy minden gáz dolgot kiderítsenek rólam, ezért személyes ismerősökön kívül most már idegen emberek is azon dolgoznak, hogy végzetesen megalázzanak a lehető legjobban! Nemrég laktam Pest kellős közepén is, ahol egyszer boltból hazafele szembe jött két ember, akik megálltak, és azt mondták, hogy "Köszi, [becenevem] a liveot!", majd röhögve mentek tovább! Szóval nem csak engem figyelnek kamerán keresztül és a böngészési előzményeimet, de még terjesztik is országnak-világnak! Az elmúlt időkben meg akárhányszor rákerestem valamire, az 12 órán belül visszaköszönt az általam követett mémoldalaktól! Mit csináljak, ha nincs rá kézzel fogható bizonyítékom? Menjek fel hozzá, vagy egyből jelentsem a rendőrségnek?

U.I.: Volt, aki azt mondta, hogy csak paranoid skizofrén vagyok, és hallucinálok, de akárhányszor elmentem pszichiáterhez, azt mondták, hogy csak generalizált szorongásom van, majd felírtak egy gyógyszert. Nagyon remélem, hogy nem igaz az itt leírtak közül egyik sem!

2022. ápr. 23. 17:33
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
honnan tudod min röhög a felsőszomszéd?
2022. ápr. 23. 17:35
 2/51 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy beteg vagy!

Miért lennél te olyan érdekes ember, hogy mindenki utánnad kémkedjen?

2022. ápr. 23. 17:36
 3/51 anonim ***** válasza:
100%

"Volt, aki azt mondta, hogy csak paranoid skizofrén vagyok, és hallucinálok"

én is ezt mondom

2022. ápr. 23. 17:39
 4/51 A kérdező kommentje:

(1. válasz)

Visszahallok minden videót, és hétvégente haverokkal házibulikat szokott tartani, ahol engem néznek

2022. ápr. 23. 17:40
 5/51 anonim ***** válasza:
82%
Mucsa már valamit a mémoldalról
2022. ápr. 23. 17:41
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Kameratakaró a kamerákra, és akkor biztos lehetsz abban, hogy kamerán keresztül senki nem figyel meg.
2022. ápr. 23. 17:41
 7/51 anonim ***** válasza:
89%

Én a tesóm szobájából szoktamhallani azt a videót, amit már én is láttam. Van hogy találok egy faxa zenét oszt q2 nap múlva hallom a tesóm szobájából. Szerintem csak véletlen, gondolom neki is ugyanazt dobja fel a youtube.

Nem értem mire mondod, hogy hirhedt vagy. Mit csináltál, embert öltél? Vagy bankot raboltál? Vagy a pinádat vakartad élő adásban?

Mi az ok, amirért 2 ismeretlen odamegy hozzád csak azért hogy ilyen fas$zságot mondjon? Hány évesek vagytok 12?

2022. ápr. 23. 17:42
 8/51 anonim ***** válasza:
92%
Rád állt a cia, vagy az ufók.
2022. ápr. 23. 17:43
 9/51 A kérdező kommentje:

(2. válasz)

Inkább ne legyek érdekes, csak sajnos a legtöbb embert a sz*r dolgok érdeklik másokról, főleg a Z generációsok

2022. ápr. 23. 17:43
 10/51 anonim ***** válasza:
91%
Truman, te vagy az?
2022. ápr. 23. 17:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!