Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak ha a szomszéd...

Mit csináljak ha a szomszéd egésznap country zenét hallgat, maximális hangerőn?

Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom a műfajjal, de az, hogy miatta nem sokszor tudok elaludni, nekem már sok.

2022. júl. 11. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Próbáltad már neki jelezni? Akár személyesen, akár az ajtajára tűzött cetlivel?
2022. júl. 11. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem egyedi eset, ezerszer kérdezték már. Hol akadtál el, mikkel próbálkoztál? Mennyit napozott a szomszéd?
2022. júl. 11. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Én odaszarnék a küszöbre.
2022. júl. 11. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

Jelezheti neki, de aki olyanra vetemedik, hogy a szomszédokat lesz@rva, max hangerőn nyomatja a zenét, azt nem fogod meggyőzni semmivel. A rendőrök kiröhögnek, a jog pedig nem foglal állást a dolog mellett, mert relatív, hogy kit mi zavar és emiatt nem lehet a zajokat szabályba szegni. Egy nagyothallónak meg egy túlhallónak teljesen más a lélekhatári zajszint.

Sajnos nem tudsz mit kezdeni vele. Füldugóval kell aludni meg építkezéseken használt hallásvédő tokkal. Igaz, 2 havonta mész majd mosni a füled a fülzsírdugótól. Emellett még elköltözhetsz ha végtelen pénzed van.

2022. júl. 11. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Én 9 éve alszom ochropax viaszos füldugóval, sosem volt még eldugulva a fülem, kimosni sem kellett, újabb bullshit dőlt most meg
2022. júl. 11. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
De jó neked 5-ös. Viszont ez nagyon emberfüggő, hogy kinek mennyi fülzsírt termel a füle az éjjel. Én nekem nagyon sokat, tocsogok a zsírtól reggelente. Én 3 éve gyógyszertáras narancssárga és munkavédelmi boltból vett műanyaggal alszom, 2-3 havonta eldugul a fülem és mehetek a fül-orr-gégészetre mosni. Törzsvendég vagyok.
2022. júl. 11. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Csinálj ellenzajt, hátha ettől észreveszi magát.
2022. júl. 12. 01:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kasza Tibi: Költözz el című számát tedd ismétlőremax hangerőn :D
2022. júl. 12. 14:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!
2022. júl. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!