Mit csinaljak ha "tudok egy titkot" a szomszedrol?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy ahol dolgozik/dolgoznak lopjak az uzemanyagot, es otthon meg eladjak, nem tudom hogy ezt hogy jelentsem be a rendorsegnek, vwagy mit csinaljak, mert ha megtudjak hogy elmondom a rendorsegnek vagy ilyenek nem fogjak annyiban hagyni az tuti.2022. szept. 29. 23:26
1/9 anonim válasza:
Névtelen levél a munkahelyenek.
3/9 anonim válasza:
A telefontanu nevtelen rendorsegi bejelentesekre van!
Illetve a munkahelynek is irj egy levelet nevtelenul !!
4/9 anonim válasza:
Miért olyan fontos neked, hogy jelentsd? Utalod? Azt akarod hogy kirugjak? Aztán meg nem tudod mi van a háttérben. Lehet a főnök is tudja vagy O is benne van. Nekem volt olyan m.helyem ahol - kéz kezet mos - elven igen szövevényes érdek kapcsolatok voltak.
5/9 anonim válasza:
Talan azert lopnak mert nem fizetnek rendesen xd
6/9 anonim válasza:
Nem tudod mennyiért adja? Mert engem érdekelne ha van eladó benya. Küld már el a telefonszámát!
7/9 anonim válasza:
és ezt kiírod ide gyakori kérdésekre, hogy ha esetleg látja, akkor biztosan tudja, hogy a szomszéd dobja fel XD
8/9 A kérdező kommentje:
Nem fogja latni, ez biztos, ha latna se tudna, hogy ki volt.
2022. szept. 30. 13:37
9/9 anonim válasza:
A munkahelyére írnék. Névtelen rendőrségi bejelentés nincs. Elmondják ki volt az. Minket is jelentett egyszer a szomszéd amikor szemetet vittünk ki a szemét telepre. Ki se álltunk a kocsival, már itt volt a rendőr és mondta ki jelentette névtelenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!