Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen a mamahotel?👇

Milyen a mamahotel?👇

Figyelt kérdés
Milyen mamahotelben ragadni 40+os férfiként/nőként? Hogyan éled meg, hogy az anyád/apád vagy mindkettő közösen dönt a sorsodról? Milyen mikor eljársz dolgozni, és leadod a fele fizetésedet az anyádnak? Konkrétan ismerek egy fickót /37 éves mamahoteles biztonságiőr foglalkozás/ és az anyja elveszi a fele fizetését, azzal tömi a fejét, hogy Ő nem kell a nőknek +életképtelen stb! 😱😔 A boltba nem mer elmenni, hivatalos ügyet nem intézett soha, mindent az anyja intéz helyette! Lassan 20 éve él így, de mi lesz ezekkel az emberekkel, ha egyedül maradnak? Minden válasz érdekel, ma ebben az országban nagyon sok ember kényszerül így élni, sok szülő pedig a felnőtt gyerekéből is hasznothúz!😡

ma 13:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Sokszor dolgoztatják őket amolyan családi csicskák, fát vágnak, állatokkal foglalkoznak, szülőknek testvéreknek rokonoknak oldanak meg dolgokat. Ilyen is van.
ma 13:09
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Az anyuka tudja nagyon jól, hogy a gyereke defektes...így született, ő a hunyó.
ma 13:15
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

Úristen .... senki se születik így 2es . Ott a nevelést basszák el.

A kölykök mindegyike kivancsi szabadságra vagyik normális esetben ha nevelés nem befolyásolja ezt túlzott mértékben

ma 13:19
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Akkortól hogy felnő és felismerte azt hogyjan működik onnantól az ő felelősége változtatni az életén de koránt sem olyan könnyű. De onnantól tenni neki kell bizony.
ma 13:21
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

Azt nem tudom, hogy 40-esként milyen, de ott valami rég nincsen rendben.

Én 20+ vagyok, és senki sem dönt a sorsomról, illetve nem kell leadnom a fizetésem felét.

ma 13:22
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!🙏🤗

És mi van a panelos emberekkel? Mi a helyzet, ha direkt nem engedi el a gyerekét, mert neki kell a fizetése😱💰 Ezt úgy értem, a világ ellen nevelte, és csak "magának tartja" Nagyon sok "beteges" kapcsolat van, nem látni a színfalak mögé!!😔

ma 13:23
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát ilyen nincs, hogy nem engedi. Persze tegyük fel, hogy nagyon jól tud manipulálni a szülő, de előbb utóbb megelégeli a "gyerek".
ma 13:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt olyan hogy írtam csoportban egy srácnak a csoport témájában (van párom csak kellett valami onnan), és az anyukája (ilyen elég elhízott de ez az agresszív fajta fotón) erre kiírt a nyilvános facebookjára valamit amiben az volt hogy úrinő, ez se tud ezt meg azt, valamik amik a profilomra utaltak. Valami ilyen szöveg, bepánikolt hogy valaki viszi a fiát. Gondoltam ezek is jól ellehetnek szimbiózisban, meg hogy szegény "gyerek".
ma 13:33
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
A "gyerek" nyilvános facebookjára írta oda az anyuka az aggályait.
ma 13:34
 10/19 anonim ***** válasza:
66%
Nekem jó, szerencsére édesanyám normális, modern felfogású, jól ki lehet vele jönni. Alapvetően külön kasszán vagyunk, de szoktunk egymásnak is segíteni, venni ezt-azt. Nem szól bele az életembe, azt csinálok amit akarok. Nem várok el tőle semmit, magamnak intézem a bevásárlást, főzést, mosást, minden egyéb teendőt. Én fordítva látom a felvázolt helyzetet, a házasságban élő, családos férfiaknak kell minden pénzüket leadni az asszonynak (aki természetesen nem dolgozik), aki beosztja hogy mire költhetik el, a férfinak szinte csak a munka jut, otthon is folyton kap valami feladatot hogy ezt-azt meg kell javítani, átalakítani, felújítani stb., évente egyszer-kétszer elmennek pihenni, nyaralni és annyi. Én is ezt tapasztaltam, hogy a csajok már 2-3 hónap után elkezdtek követelőzni, hogy váltsak munkahelyet hogy több legyen a fizetésem, ha kell ingázzak másik városba, ja meg vegyek kocsit mert nekik az mindenképp kell stb. Akkor eldöntöttem hogy nekem ez nem hiányzik és azóta is jól elvagyok így. 30F
ma 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!