Aki nettó 230 ezret keres, az elmenjen albérletbe vagy maradjon inkább mamahotelben?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 21:46
1/22 anonim válasza:
Nem sok virágvasárnap van ilyen 150 ezres albérletek mellett. Max lakótárssal.
2/22 anonim válasza:
Na de mennyi az az albérlet és hogyan változnak az egyéb kiadások?
3/22 anonim válasza:
Én 250-nel vagyok albérletben, meglehet élni, de nyilván létminimumon. Ha nagy igényeid vannak, maradj inkább otthon. Meg amúgy is, felesleges elköltözni otthonról, ha csak nem vagy rosszban az ősökkel.
4/22 anonim válasza:
Mamahotel :/ albérletben nem lesz pénzed semmire, főleg hogy kikapcsolodj normálisan. Ezt így mondom, hogy én nagyon nagy mama hotel ellenes vagyok, de ilyen árak mellett aterzem teljesen. inkább a családi kasszába adjál bele, de éljél is ..
5/22 anonim válasza:
Nyilván kérdés, merre. Pesten még lakótárssal is sovány ez az összeg.
"meglehet élni, de nyilván létminimumon. Ha nagy igényeid vannak, maradj inkább otthon."
Jó hát azért a létminimum meg a nagy igények között azért van egy széles skála.
6/22 anonim válasza:
Amúgy egy megoldás van aki 250 nettót keres, az keressen többet. Ennyi pénz már évekkel ezelőtt sem volt sok, nem hogy a mai világban.
7/22 A kérdező kommentje:
Előbbre leszek az életben azzal, ha albiba költözök? Legfeljebb elmondhatom, hogy már nem a szüleimnél lakok, de más előnye nincs
2022. aug. 27. 23:15
8/22 anonim válasza:
szobát tudsz bérelni, az fele annyival olcsóbb, de stresszesebb sajnos...
10/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nemtudom mi a végzettséged, munkád, nálam 400.000 ft nettó alatt senkisem keres, van aki 10 éve a lakását is tőlem bérli! Nekem fontos, hogy a munkahelyen mindenki boldog legyen, és ne legyen átjáróház! Napi 8 óra, semmi megerőltető nincs nálunk! Gondolod îrj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!