Ilyen nettó bérrel ennyi hitelt bevállalnátok egy jó környékért?
Tehát vennél egy garzont, amit ha gyorsan kell eladnod, valószínűleg buksz is rajta, csak azért, mert a szüleid ezt mondják, és közben még azt is hagyod, hogy megvegye más a kinézett házat?
Ha fix a munkád, nem fog emelkedni a törlesztő, és tényleg ez az a hely, ahol élni szeretnél, akkor mire vársz?
Nyugati civilizációkban nem szokás venni. Bérelni divat. Bármi történik, tudj elszakadni a büdös keleti Debrecentől.
De ha ott a puccos kégli, borítékolható h ott halsz meg
Az attól függ, hogy a megtakarításod belemegy e a lakásba.
Ha a vásárlás után nem marad annyi tartalékod, ami minimum 6 hónapig elég, hitel, rezsi, megélhetésre, akkor elég kamikaze húzás.
Az sem mindegy mennyi ideig fizeted a hitelt.
Én inkább egy olcsóbb lakást néznék és esetleg később egy költözés.
A saját álmaidat èld ne a szülők akaratát!
Ha cdak 35 èvesen lesz családod akkor mèg 5 èvig albèrletre fogsz költeni kb 6 milliòt. Amivel a hiteledet is fizethetnèd èppen. Keresem a logikát de nem találom. Ha család lesz akkor meg van egy kèsz otthon amivel már nem kell szenvedni csak törleszteni.
Vannak esetek amikor az ember jobbam teszi ha megy a saját feje után. Ez szerintem az az eset.
Sok sikert!
#4 Nem áll szándékomban elszakadni a "büdös keleti Debrecentől", így a válaszod felesleges.
A többieknek köszönöm! Nem azért gondolkozom a kisebb lakáson, mert a családom azt mondja, hanem valamilyen szinten van igazság abban, hogy jelenleg nincs szükségem családi házra. Most is társasházban élek és nem egyszerű a szomszédokat hallgatni non-stop, emiatt sokkal szimpatikusabb a kertváros. Ennek viszont ára van, 15 évre venném fel a hitelt. (29 éves vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!