Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem akarnak sokan...

Miért nem akarnak sokan panelben/lakótelepen élni?

Figyelt kérdés

ma 12:16
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
14%
mert ez az élet legalja
ma 12:17
 2/35 anonim ***** válasza:
68%
Mert nem szép.
ma 12:30
 3/35 anonim ***** válasza:
52%
Bezzeg egy borsodi faluban, az aztán a buli...
ma 12:31
 4/35 anonim ***** válasza:
45%
#3 jó hogy nem azzal jössz, hogy Afrikában éheznek a nyomortelepeken.
ma 12:33
 5/35 A kérdező kommentje:
Én panelben lakom, nem nézegetem egész nap kívülről a lakást, és nem hiszem hogy ez az élet legalja.
ma 12:42
 6/35 anonim ***** válasza:
37%
14, 16, 17 kerben bárhol, bármi!
ma 12:45
 7/35 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem is az élet legalja, de a lakás szerű lakhatás legalja. Cserébe egy fokkal olcsóbb is.
ma 12:50
 8/35 anonim ***** válasza:
83%

Én laktam panelben. Igaz Bp.-n, Gazdagréten. Egy parkra nézett a lakás, legfelső volt, stúdió minőségű hang és hőszigeteléssel. Teljesen korrekt volt, és idős koromra, ha bírom magam, vissza is megyek, ha tudok. Kényelmes volt. 5 percre bolt, mosoda, fodrász, busz,...

De mondjuk Ózd meg az Avas, na az nem hinném, hogy nyerő.

És még annyit, hogy ingatlanoztam. Nos láttam annyi gányolt melót új lakás/ház esetén, hogy minőségileg sem biztosan az a nyerő.

De, ugye manapság mindenkinek villa kell, medencével.

ma 12:51
 9/35 Az invázió 2025 válasza:
69%
Én max földszinten, vagy első emeleten tudnám elképzelni, hogy a panelben lakjak. Ennek egy oka van, hogy 2014-2015. óta vagyok depressziós, mentálisan sérült férfi és, ha a 10. emeleten lett volna lakásom, már rég kiugrottam volna az ablakából, vagy az erkélyről, hogy öngyilkos legyek. Szóval nekem szerencsém van, hogy egy jó állapotú, felújított családi házban élek egy nógrádi faluban.
ma 13:07
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ attól, hol és milyen panel.

10 emeletesben lakom, de nagyon bánom. Itt van szemétledobó így a kukák szaga eléggé belengi a környéket. Rengeteg a dohányos proli, 10 percre nyitnék ablakot tuti, hogy bejön a füst. Forgalmas út felé néz így zajos is. Belülről minden áthallatszik, behallatszik a lift, szemétledobó, szomszéd, MINDEN. Komfortra kb. olyan mintha a Deákon laknék a Metró aluljáróban.

De laktam olyanban is ami relatív csendes volt, nem jött be mindenféle szag, élhető elrendezése volt.

ma 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!