Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Faluhelyen tényleg dívik ez,...

Faluhelyen tényleg dívik ez, hogy állítólag sokan "járnak át másokhoz" a saját párjuk mellett? Nők is X idő után elcsábulnak, nem csak a férfiak gyengék. Egyesek szerint ez szinte természetes. Meg "lehet tudni" ki kivel. Külhoni magyarokat is kérdem!

Figyelt kérdés

Illetve még kettő a fentiekhez:

Ha ilyen ott a világ, nem zavarja ez a megcsalt felet - ha igaz, hogy "lehet tudni" ki kivel szokott?

.

Másik pedig, hogy úgy egyáltalán: hogyan alakul ez ki?

(Kezd kihűlni a meglévő párkapcsolat? Alkoholista lesz a férfi? A pár tagjai kezdenek valami miatt - nem tudom mi miatt - eltávolodni egymástól, például igények szintjén, vagy elvárt dolgok szintjén lesznek mások? Ha valami ilyesmi, akkor hogy jön képbe a másik férfi? Vagy egy másik nő? Hisz ott szerintem majdhogynem mindenki ismer mindenkit! Akkor aki - eddig - nem tűnt fel, az most hogy tűnik fel, hogy hirtelen: "hú de jó fószer lett belőle, előre hát Jenőre", vagy: "azannya, micsoda nővé vált izibe a Pirike"?...)

dec. 6. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Falusiaknak nincs szükségük barátok köztre, az biztos.
dec. 6. 21:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Tess? Ezt nem értem. 🙂
dec. 6. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Városon jellemzőbb
dec. 6. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
ba..ik itt mindenki mindenkivel már
dec. 6. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudod mi a barátok közt? Egy magyar szappanopera volt, szerelmekkel, titkokkal, ármányokkal és hétköznapi történésekkel.

Tehát csak azt akartam kifejezni vele, hogy egy faluban nincs szükség ilyen műsorokra, mert ott live-ban megy az ilyen, szétpletykál mindenki mindent, ami még nem igaz, azt is, és hát ja, hamar kiderül, ha pl a józsi átment a marcsához, mikor a bélája kiment kamionozni 3 hétre... stb... nem mintha városban ez nem történne meg, mármint a megcsalás, de falun belül erről pletykahálózat van, és ez teszi mássá a helyzetet, hogy az egész falunak kitudódik nagyon gyorsan, hogy ki mit látott, persze brutálisan ferdítve a valóságot.

dec. 6. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem, ez egy hülyeség.
dec. 7. 05:26
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Falun pont hogy jobban meghúzza magát mindenki, mert már másnap minden kitudódna.
dec. 7. 06:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Falun mindenki tud mindent a másikról amit meg nem tud na azt kitalálja.

Pl felújítottuk a házunkat ami elég körülményes volt amikor végeztünk úgy döntöttük hogy kipihenjük és egy hétre elmentünk egy olcsó wellnessz szállodába.

Amikor hazaértünk és a boltba mentem egyedülar kész tényként hallottam hogy azért tuntunk el mert válunk mert kikészített bennünket a felújítás. Még egy évvel később is volt olyan aki megkérdezte hogy biztos nem válunk? Mert ő úgy hallotta hogy igen...

dec. 7. 06:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Én ezekkel ellentétben folyamatosan azt hallom, hogy akik beszélnek a falujukról mindegyik azt mondja, illetve írja (de még itt is olvasható), hogy jóformán "mindenki mindenkivel".

Hogy aztán ez a mindenki mindenkivel hogyan jön létre? Milyen formában? Miért? Milyen események, vagy netalán rossz/hiányzó tulajdonságok miatt kívánnak meg egyes nők (férfiak?) másokat? Minek teszik meg? (De legfőképpen azt, hogy miért és hogyan?) Ezeket már nem tudom elképzelni... pedig jó lenne tudni.

De elképesztően sokan mondják és írják is.

Ti pedig mást mondtok.

Hol lehet az igazság?

Melyik tábornok lehet igaza (és milyen formában)?

dec. 7. 09:05
 10/12 A kérdező kommentje:

Nyolcas azért ez elég meredek. Sajnállak titeket.

Nem a tett (hiszen félrelépés nálatok nem volt, csak lazulás), hanem hogy:

MÉG ARRÓL IS pletykálnak, aki nem kúr kapcsolaton kívül a szomszédaival! Szimplán csak utazik egyet. Ez már kész röhej.

.

A kilencesben kérdezettekhez ("hogyan jön létre, minek...") egy újabb plusz a végére:

Miért hisznek mások a pletykáknak? Egy dolog fantáziálni, de már egy teljesen másik elhinni a kitalációkat.

dec. 7. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!