Aki nyugat-európában él ti mennyi idő alatt szoktatok hozzá és lett nektek természetes, hogy ott nyíltan kézen fogva sétálnak, szoknyába járnak és csókolóznak egymással férfiak?
En csak egyetlen egyszer talalkoztam meleg parral, akik olelgettek egymast, meg csok sem volt. Tobb smarolos hetero par van, mimt homo.
Hanyszor voltal Nyugat-Europaban es merre?
Te sem jártál még sohasem Nyugat-Európában, de még az eldugott agymosott falun kívül sem, ahol születtél :D
Nem gáz, de legalább ne hangoztatnád a sötétségedet.
Nem éltem kint, de voltam egy hetet Angliában:
-láttam érdekesen felöltözött férfit babarózsaszín fűzőben, miniszoknyában, de valahogy túl tudtam élni
-láttam egy kávézónál, hogy 2 pasi megöleli és megpuszilja egymást
-ugyanebben a kávézóban randizott is egy melegpár
-láttam egy fehérneműboltot amire rá volt írva, hogy "gay men's shop" vagy valami ilyesmi
-sok szivárványzászló volt kilógatva a házakra, de szerintem azért, mert az egy olyan időszak volt (2019 ősze)
-Brightonban egy nyilvános wc-ben felhívták a figyelmet az lgbtq fiatalság védelmére és a szülők tájékoztatásának fontosságára, ki volt rakva ilyen terápiás telefonszám, helyszín ahova lehet menni beszélgetni meg ilyesmi.
Mit gondoltam róla?
Elfogult biszexként azt, hogy menő dolog az, hogy ott nem van a szőnyeg alá söpörve ez az egész. Homofóbia biztos ott is van, de amíg nem vagy extrém és bántod a többséget, addig lehetsz az aki és a többség se bánt.
Amúgy nem volt tele egész Dél-Anglia melegekkel, szóval megnyugodhatsz, nem fogsz minden utcasarkon transzvesztitákba meg smároló azonos neműekbe futni, ha odamész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!