Bunkóság, vagy teljesen természetes?
lehet, hogy a főbérlő mondta nekik. előttük biztos nincs hely...
ha nem okoz kárt semmiben engem pl nem zavarna, de ha téged zavar valami miatt akkor szóljál nyugodtan, nem hinném hogy feljebb állna nekik.mivel minden ami a kerítésen kívül van az önkormányzaté, jogilag nem is kell nekik engedélyt kérni, de szerintem csak látták hogy ti nem használjátok ki a helyet.
ha pl nem betonos hanem füves, földes terület, akkor tudsz neki szólni, hogy a süllyedéstől tartasz és nem szeretnél utántölteni földdel a négy kerék helyén.
#5,
Miért is lenne igazuk?
Egyáltalán nem magától értetődő, hogy előzetes egyeztetés nélkül használják azt az önkormányzati részt, ugyanis a rendelet az ingatlan tulajdonosokat, nem pedig a haszonélvezőket kötelezi a közterület rendben tartására.
De idáig igazuk lett, mert rá se kellett kérdezniük és semmi gondjuk nem adódott eddig belőle.
Egyébként miért is kéne neki bemutatkozni? A kérdező miért nem mutatkozott még be?
Az hogy valamit nem illik, még nem fog eltántorítani bizonyos embereket abban, hogy ne tegyék meg. Én is magasról teszek rá hogy más mit gondol meg mit zsörtölődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!