Faluhelyen tényleg dívik ez, hogy állítólag sokan "járnak át másokhoz" a saját párjuk mellett? Nők is X idő után elcsábulnak, nem csak a férfiak gyengék. Egyesek szerint ez szinte természetes. Meg "lehet tudni" ki kivel. Külhoni magyarokat is kérdem!
Illetve még kettő a fentiekhez:
Ha ilyen ott a világ, nem zavarja ez a megcsalt felet - ha igaz, hogy "lehet tudni" ki kivel szokott?
.
Másik pedig, hogy úgy egyáltalán: hogyan alakul ez ki?
(Kezd kihűlni a meglévő párkapcsolat? Alkoholista lesz a férfi? A pár tagjai kezdenek valami miatt - nem tudom mi miatt - eltávolodni egymástól, például igények szintjén, vagy elvárt dolgok szintjén lesznek mások? Ha valami ilyesmi, akkor hogy jön képbe a másik férfi? Vagy egy másik nő? Hisz ott szerintem majdhogynem mindenki ismer mindenkit! Akkor aki - eddig - nem tűnt fel, az most hogy tűnik fel, hogy hirtelen: "hú de jó fószer lett belőle, előre hát Jenőre", vagy: "azannya, micsoda nővé vált izibe a Pirike"?...)
Az összes ember, aki ilyen témában beszélgetést kezdeményezett, mindegyik azt mondta, hogy falun "szinte mindenki" mindenkivel. Kiemelve, hogy falun. Hogy miért oly "különleges" ezen tekintetben a község...
...nem tudtam meg.
Az itt írók pedig némileg mást mondanak - árnyalják a képet.
Ezért szeretném tudni, hogy melyik tábornak van igaza - illetve amit a kilences hozzászólásomban írtam azt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!