Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek igaz lehet, hogy...

Szerintetek igaz lehet, hogy 2040-50-re már olyan mértékü lesz a globális felmelegedés, hogy otthon már természetes és elfogadott lesz ha valaki meztelen van ?

Figyelt kérdés

ma 11:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Otthon egyedül vagy úgy általánosságban az emberek meztelenül lennének otthon mindíg ?
ma 11:58
 2/12 mooti ***** válasza:
100%
Naturistaként én mindig textil nélkül lennék ha a társadalom elfogadná és persze az időjárás is engedné.
ma 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Már ott hibás a logika, hogy a sivatagi népek most is jóval melegebb éghajlaton élnek (ha ez lenne a példa a jövőre), és épp a testfelületek elfedése az öltözködésük lényege.
ma 12:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtom, én szeretek ruhában lenni. Ha nincs rajtam felső, nagyon büdösre izzadom magam. A ruha felszívja az izzadtságot, ezáltal komfortosabb a lét.

És azért nem mondanám túl higiénikusnak, ha az ember pl kulázás után meztelen fenékkel leveti magát a szép bőrkanapéra...:D Eleve, férfiember szőrös, következésképpen a legtökéletesebb törlés sem fog olyan tisztaságot eredményezni, amit szívesen vennél, ha hozzányomkodná a tárgyaidhoz... másrészt meg a bőrön pl megintcsak izzad az ember... érted...

bár ha meleg van, bőr sem kell, az az alap, hogy izzad.

Szóval kössz nem:D

De egyébként a saját otthonában eddig is mindneki azt cisnált amit akar.

ma 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom mond-e valamit az a szó, hogy klíma.
ma 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel egy jobb minőségű lenge vászon ruhában jobban érzem magam, mint pucéran nyáron, kevésbé izzadozom össze-vissza.
ma 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ruhában sem szeretek leülni sehová, ha kakiltam, amíg meg nem mostam.

Amúgy a kérdésre válaszolva, attól nem lesz kevésbé meleged, hogy nincs rajtad egy nagyon vékony anyagú ruha, sőt, jobb ha van, mert véd a napfény ellen.

ma 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
7, amúgy gondoltam rá, hogy megoldás lehet a bidé... deeeee ha annyira klímakatasztrófa van, hogy már a ruha is lehámlik rólunk, akkor víz sem lesz annyi, hogy minden kulázás után mosakodjunk.
ma 12:55
 9/12 mooti ***** válasza:
Akkor engedjék meg a választás jogát. Mindenki döntse el miben szeret lenni. Bőrruha, textil vagy textil mentesen. Ha valaki leül valahova akkor meg tegyen maga alá valamit. Ez a naturisták között amúgy is így van.
ma 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Vannak olyan ruhák, amiből könnyen kibuggyan a fenék, pláne ha fetrengsz az ágyon, én biztos nem ülnék le csak úgy.

Ha nem tudom sokáig megmosni, inkább leteritek egy kisebb plédet és kimosom utána.

Jó, tudom ez pazarlás, mert a plédet is mosni kell:D

ma 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!