Szerintetek igaz lehet, hogy 2040-50-re már olyan mértékü lesz a globális felmelegedés, hogy otthon már természetes és elfogadott lesz ha valaki meztelen van ?
Hát nemtom, én szeretek ruhában lenni. Ha nincs rajtam felső, nagyon büdösre izzadom magam. A ruha felszívja az izzadtságot, ezáltal komfortosabb a lét.
És azért nem mondanám túl higiénikusnak, ha az ember pl kulázás után meztelen fenékkel leveti magát a szép bőrkanapéra...:D Eleve, férfiember szőrös, következésképpen a legtökéletesebb törlés sem fog olyan tisztaságot eredményezni, amit szívesen vennél, ha hozzányomkodná a tárgyaidhoz... másrészt meg a bőrön pl megintcsak izzad az ember... érted...
bár ha meleg van, bőr sem kell, az az alap, hogy izzad.
Szóval kössz nem:D
De egyébként a saját otthonában eddig is mindneki azt cisnált amit akar.
Én ruhában sem szeretek leülni sehová, ha kakiltam, amíg meg nem mostam.
Amúgy a kérdésre válaszolva, attól nem lesz kevésbé meleged, hogy nincs rajtad egy nagyon vékony anyagú ruha, sőt, jobb ha van, mert véd a napfény ellen.
Vannak olyan ruhák, amiből könnyen kibuggyan a fenék, pláne ha fetrengsz az ágyon, én biztos nem ülnék le csak úgy.
Ha nem tudom sokáig megmosni, inkább leteritek egy kisebb plédet és kimosom utána.
Jó, tudom ez pazarlás, mert a plédet is mosni kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!