Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szegeden sokan miért utálják...

Szegeden sokan miért utálják a Cédrus lakóparkot?

Figyelt kérdés

Egyik másik vidéki városban sincs ilyen modern építésű, futurisztikus lakópark,sőt még Budapesten sincs.

A legtöbb helyen vonalzóval rajzolt téglalapok vannak.

A Cédrus viszont, szerintem gyönyörű.

Erről lenne szó:

[link]

Vagy, csak tipikus magyaros irigység?

aug. 20. 21:42
 1/8 anonim válasza:
100%

Azért, mert 50 millió forintot kérnek az egyszobás Cédrus-ligeti lakásokért.

Üdv egy szegedi lakos.

aug. 20. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:

1.

Ahogy minden modern, új lakóparkban.

aug. 20. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem pont ez! Hogy idegen, áttekinthetetlen, nem illik a városhoz.
aug. 20. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki miért utálja, de a linkre kattintva nekem egy hadihajó flottára hasonlít a látkép, ami épp felsorakozik a célpont előtt és támadásra kész. Mindjárt kiadják a jelszót a tüzelésre is. A lakópark tervezője biztos sokat játszott kiskorában hadihajósat, tengeri csatásat, tengerészeset, kalózosat. Aztán most pénzt kapott rá és álmodott egy nagyot.

[link]

aug. 21. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyi, hogy az ilyen alakú, formájú épületek sehol sem illeszkednek bele sem a tájba, sem az épített környezetbe, a többszáz éves épületek közé. Arról lehet vitatkozni, hogy ezek az új épületek kinek tetszenek és kinek nem, ez ízlés kérdése, de sehol sem illeszkednek a környezetükbe. Egyetlenegy történelmi városban sem a világon.
aug. 21. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Felülről olyan mint egy csomó madárszar.
aug. 21. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

1. undorítóan néz ki

2. nem illik a városképbe

3. mivel modern lakások, gondolom jó szar az elrendezése is

4. az ilyen, gyorsan felhúzott lakóparkok jórésze hitvány állapotban kerül átadásra

Csak ennyi vele a baj kapásból.

aug. 26. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg az is lehet, hogy sokan politikai okokból utálják. Szeged egy régóta balos vezetésű város, aminek a (majdnem-) közepébe odanyomtak egy hatalmas, NER közeli milliárdos vállalkozó által épített monstrumot, egy giganagy épületkomplexumot. Nyilván ez a projekt is valakinek a mérhetetlen kapzsiságáról, további gazdagodásáról, harácsolásáról szól és esetleg sokaknak ez sem tetszik benne, sokaknak ez is szúrja a szemét.
aug. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!