Azért, mert 50 millió forintot kérnek az egyszobás Cédrus-ligeti lakásokért.
Üdv egy szegedi lakos.
aug. 20. 21:50
2/8 A kérdező kommentje:
1.
Ahogy minden modern, új lakóparkban.
aug. 20. 22:16
3/8 anonim válasza:
Nekem pont ez! Hogy idegen, áttekinthetetlen, nem illik a városhoz.
aug. 20. 22:18
4/8 anonim válasza:
Nem tudom ki miért utálja, de a linkre kattintva nekem egy hadihajó flottára hasonlít a látkép, ami épp felsorakozik a célpont előtt és támadásra kész. Mindjárt kiadják a jelszót a tüzelésre is. A lakópark tervezője biztos sokat játszott kiskorában hadihajósat, tengeri csatásat, tengerészeset, kalózosat. Aztán most pénzt kapott rá és álmodott egy nagyot.
Ja, és még annyi, hogy az ilyen alakú, formájú épületek sehol sem illeszkednek bele sem a tájba, sem az épített környezetbe, a többszáz éves épületek közé. Arról lehet vitatkozni, hogy ezek az új épületek kinek tetszenek és kinek nem, ez ízlés kérdése, de sehol sem illeszkednek a környezetükbe. Egyetlenegy történelmi városban sem a világon.
aug. 21. 13:22
6/8 anonim válasza:
Felülről olyan mint egy csomó madárszar.
aug. 21. 21:18
7/8 anonim válasza:
1. undorítóan néz ki
2. nem illik a városképbe
3. mivel modern lakások, gondolom jó szar az elrendezése is
4. az ilyen, gyorsan felhúzott lakóparkok jórésze hitvány állapotban kerül átadásra
Csak ennyi vele a baj kapásból.
aug. 26. 15:26
8/8 anonim válasza:
Meg az is lehet, hogy sokan politikai okokból utálják. Szeged egy régóta balos vezetésű város, aminek a (majdnem-) közepébe odanyomtak egy hatalmas, NER közeli milliárdos vállalkozó által épített monstrumot, egy giganagy épületkomplexumot. Nyilván ez a projekt is valakinek a mérhetetlen kapzsiságáról, további gazdagodásáról, harácsolásáról szól és esetleg sokaknak ez sem tetszik benne, sokaknak ez is szúrja a szemét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!