Sokan miért támadják Magyar Pétert amiért az szeretné, hogy már nálunk is végre jól működjön az egészségügy?
Azt szeretné?
Vagy van valami terve is? Nem azzal járna ez, hogy a gazdagoknak lesz jó egészségügyi ellátás csak?
Valaki tudja, hogy mit akar tenni Magyar Péter az egészségüggyel? (Szerintem ő maga sem teszi ezt.)
Hogy mit szeretne, az engem - például - nem érdekel.
Sok itt a jó "visszakérdezés"! :)
Az igazság az, hogy Magyar Péter úgy kommunikál ki problémákat, hogy semmilyen program, vagy gondolat a megoldásra NINCS a tarsolyában...:(
Pont, mint, mikor sörözés közben egy társaság arról beszél, hogy mit kellene csinálni. Szinte kívánom, hogy kerüljön hatalomra, és mutassa meg! De, nem tudja, mert a Fidesztől tanult tömegmanipulációt használja csak, semmi mást. A szomorú, hogy még van, aki hisz benne.
Ja, MHM-es vagyok, és lehet köpködni. :)
Egy mondatában több megoldást említ, mint a fidesz 14 év alatt a félrebeszélésekkel. Érdemes időnként nem csak m1/origót/hírtv-t nézni!
Kezdésnek ez is megteszi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!