Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Aki nettó 230 ezret keres, az...

Aki nettó 230 ezret keres, az elmenjen albérletbe vagy maradjon inkább mamahotelben?

Figyelt kérdés

2022. aug. 27. 21:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre azt tudom mondani, hogy ez helyzetfüggő. Én elköltöztem, mert más lehetőségem nem volt, ha bármit is akartam kezdeni az életemmel mert a szüleim vidéken laknak a semmi közepén, ahol nincsen semmi (se tanulni nem tudtam volna, se normális munkám nem lett volna, se kapcsolatokat építeni nem tudtam volna, se szórakozni nem tudtam volna). Egy szobát bérlek és igen, az is drága, a kaja is drága, a közlekedés is drága, minden drága. Viszont én olyan helyzetben voltam, hogy egyáltalán nem gondolkoztam azon, hogy érdemes-e elköltözni mert nem volt más választás, muszáj volt. Úgyhogy nem bánom, hogy nem tudok sok pénzt megtakarítani stb., mert nem is volt célom. Ha pedig valakinek nincs miért elköltöznie otthonról, csak annyi lenne a célja, hogy ne otthon lakjon mert miért ne, akkor szerintem már más a helyzet. Ezért mondom, hogy ezt neked kell eldöntened, mérlegelned.
2022. aug. 28. 09:20
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

Nem értem a 6-os válaszom lepontozását.

Tudom sérti a sok proli egóját, majd jól megkapom hogy más még ennyit sem keres. Attól még a tény az tény, 250 ezer Forintból a mai világban semmire nem elég.

Persze, eléldegélhetsz létminimumom. Ha számotokra ez jelenti az életet, hogy hónapról hónapra versenyeztek a túlélésért akkor oké.

Ha viszont szeretnél néha szórakozni is, szeretnél hobbit, és szeretnél előbb utóbb lakást venni, autót venni, előre jutni, családot alapítani, akkor előre kell tekinteni és azt kell keresni, hogyan lehetne többet keresni.

Pontozzatok le attól még így van ;)

2022. aug. 28. 11:12
 13/22 A kérdező kommentje:
De ez nem olyan egyszerű, hogy csak gondolok egyet és többet kapok. Örülnöm kell a 230-nak is. Az előző munkahelyen ennyit se kaptam
2022. aug. 28. 11:56
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor örülj neki, hogy ennyit keresel és lakhatsz anyádéknál, nekem mindegy.
2022. aug. 28. 12:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem örülök, de nincs jobb lehetőség. Büfészakos diplomám van, nem kellek vele sehova
2022. aug. 28. 12:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Betanított munkáért meg nem adnak többet ennél
2022. aug. 28. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Mondom örülj neki és lakj anyádéknál... ;)
2022. aug. 28. 13:07
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem, nem örülök. Nagyon szar. Utálom az életemet.
2022. aug. 28. 13:53
 19/22 anonim ***** válasza:
78%

#12 Te nagyeszű szerinted ő nem próbál több pénzt keresni?Azért keres ennyit mert jól esik panaszkodni az interneten,amúgy simán tudna kétszer ennyiért dolgozni?

Legalább ha ilyen bölcs gondolotakot osztasz meg írj valami karrier tippet hogyan lehet előrelépni.Most jelenleg annyira vagy hasznos mint amikor azt mondják a hajléktalannak hogy vegyen házat.

A kérdésre válaszolva szerintem legalább addig érdemes amíg egy pár százezres tartalékot összegyűjtesz hogy ne legyen gáz ha baj történik.Attól is függ hogy mennyire zavar hogy nem külön ingatlanban laksz pl ha van külön szobád simán kibírható egy ideig.

2022. aug. 28. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Mamahotelezhet, de a mama Lölő 2.0 vagy mi?
2022. aug. 29. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!