Aki nettó 230 ezret keres, az elmenjen albérletbe vagy maradjon inkább mamahotelben?
Nem értem a 6-os válaszom lepontozását.
Tudom sérti a sok proli egóját, majd jól megkapom hogy más még ennyit sem keres. Attól még a tény az tény, 250 ezer Forintból a mai világban semmire nem elég.
Persze, eléldegélhetsz létminimumom. Ha számotokra ez jelenti az életet, hogy hónapról hónapra versenyeztek a túlélésért akkor oké.
Ha viszont szeretnél néha szórakozni is, szeretnél hobbit, és szeretnél előbb utóbb lakást venni, autót venni, előre jutni, családot alapítani, akkor előre kell tekinteni és azt kell keresni, hogyan lehetne többet keresni.
Pontozzatok le attól még így van ;)
#12 Te nagyeszű szerinted ő nem próbál több pénzt keresni?Azért keres ennyit mert jól esik panaszkodni az interneten,amúgy simán tudna kétszer ennyiért dolgozni?
Legalább ha ilyen bölcs gondolotakot osztasz meg írj valami karrier tippet hogyan lehet előrelépni.Most jelenleg annyira vagy hasznos mint amikor azt mondják a hajléktalannak hogy vegyen házat.
A kérdésre válaszolva szerintem legalább addig érdemes amíg egy pár százezres tartalékot összegyűjtesz hogy ne legyen gáz ha baj történik.Attól is függ hogy mennyire zavar hogy nem külön ingatlanban laksz pl ha van külön szobád simán kibírható egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!