Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagytarcsa mennyire veszélyes...

Nagytarcsa mennyire veszélyes település? A szomszédos Kistarcsáról és Kerepesről csak rosszakat olvastam (közbiztonság).

Figyelt kérdés

febr. 24. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Kb. egy -másfél éve volt nagyon sok betörés, Kerepesről jöttek át "nézelődni". (Kerepesre mentek a Hős utcából nagyon sokan.) Azóta lecsökkent ezeknek a betöréseknek a száma. Gondolom a járőrszolgálat miatt is. Nem mondom, hogy nincs esély betörésre, de nem is egy no go zóna. (Mikor Kistarcsára/Kerepesre megyek, sokkal több kétes alakot látok.)

Más téma: nem tudom, hogy van-e autód vagy busszal mész, a probléma nem is a veszélyességgel van, hanem sokszor a bejutással Budapestre. Nagytarcsáról Cinkotáig minden reggel hatalmas sor áll, van, hogy 40 perc az 5 perces út.

febr. 24. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem a közbiztonsággal van a probléma, hanem a szar közlekedéssel.

Hogyha bKK-val jársz, akkor lehet szívni szépen a hévekkel és busszal, oda-vissza. Tudnék mesélni, amikor 1,5 órát kell télen állni az Örsön, mert pont lekéstem a hévet, a követk. meg 1,5 óra. Vagy hogy pl nincs éjszakai járat - valami busz megy Cinyóig, de annyi.

Ha autód van, akkor meg az út hossza legalább 30, de inkább 45 perc csak Cinyóig, aztán onnan Bp-re is áll a sor.

A rekordom kétóra volt a hülye dugó miatt Tarcsa-Örs. Ennyi idő alatt bebringázik az ember, basszus.

febr. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!