Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minden az anyám kutyája körül...

Minden az anyám kutyája körül forog, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve vett egy kutyát , és azóta sokat romlott az életminőségem, ugyanis mindig minden program úgy van alakítva, hogy a kutya örüljön, a kutya boldog legyen és ki legyen elégítve a kutya minden vágya, minden mellékes, a kutya az első. Minden nap alkalmazkodni kell a kutya menetrendjéhez, nem lehet programot kitaláni, mert a kutya így, meg a kutya úgy. Szerintem már jobban szereti a kutyát, hisz beszélni nem tud, ezáltal nem tud semmi rosszat mondani. De ma betelt a pohár. Leraktam az anyám egyik kis tárgyát valahova, amit ez a dög pár percen belül megtalált és majdnem elfogyasztott! Ezután én minden utolsó szemétnek lettem elmondva, úgy csinált mintha én rágtam volna meg azt a valamit, azóta nem is beszélünk egymással. Egyébként nem is lenne semmi gond a közöttünk levő viszonyról, de ez a kis bugyuta állat mindig beleköp a levesbe! (Átvitt értelemben nyilván) a kérdésből bizonyára mindenkinek leesett, hogy nem vagyok oda a kutyákért, úgyhogy nyugodtan lehet mindenhova elküldeni engem.

jan. 26. 18:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Anyuci pici fia. Elvesztette az elsőségét, féltékeny a kutyára. Hagyjátok.
jan. 26. 19:57
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem a kutya a hibas, azt tisztazzuk. Nekem van ketto, de nem korulottuk forog a vilagom. Masik, minek mesz at hozza, ha zavar?
jan. 26. 20:14
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
#12 Azért megy át, mert az egyetlen szociális kapcsolata az anyja.
jan. 26. 21:53
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Hú de csúnya a féltékenység közelről, pláne, ha egy állat miatt van. Mit keresel még anyádnál?

Egyébként nem csodálom, ha jobban szereti a kutyát, azok az emberek akik utálják a kutyákat, annyit is érnek...

jan. 26. 22:01
 15/22 anonim ***** válasza:
21%
Úristen ti betegek vagytok! Csak azért mert már nem élnek együtt, nehogy már annak a nőnek joga legyen ahhoz hogy fontosabb legyen egy kib*szott állat mint a saját gyermeke! Ez szégyen, szégyellje magát! Meg miért baj ha csak az anyja van neki? Egy ilyen elk*rvult világban amiben élünk meg is értem. Már nem lehet normális emberi kapcsolatokat kialakítani, se szerelmit, se barátit mert az emberek gonoszak, velejükig romlottak. Ahogy ti is itt mind! A kutyákat meg mióta kötelező szeretni? Az hogy valaki nem szereti a kutyákat vagy bármilyen állatot az még nem azt jelenti hogy bántja vagy kínozza őket! Mindig csak felcseszem magam ezen az oldalon komolyan mondom…
jan. 26. 22:49
 16/22 anonim ***** válasza:
26%

"azok az emberek akik utálják a kutyákat, annyit is érnek..."

Én pl utálom a kutyákat. Mennyit érek konkrétan? Mondd meg kérlek.

jan. 27. 06:50
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Mi köze az életminőségedhez a kutyához meg a programokhoz? 😅

Amúgy költözz el...

jan. 27. 07:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyád szeretné ha leválnál róla, tök egyértelmű.
jan. 27. 14:22
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
16 A szememben? Annyit nem mint a kutyám ürüléke.
jan. 27. 17:31
 20/22 anonim ***** válasza:
66%

Tehát külön élsz, mégis állandóan anyádnál lógsz, és még azon problémázol, hogy anyád a saját házában a saját életét éli.

Uh, anyukád helyében az első beszólásod után megmutatnám az ajtót és mehetnél haza. Nehogy már te dirigálj nála, amikor van külön életed.

Ezt mégis hogy képzeled?

jan. 28. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!