A szomszéd kutyája állandóan sivalkodik ugat sír már ki vagyok tőle rettenetesen utálom nem tudok aludni mindig minden reggel erre kelek 5 órakor. Mit lehetne csinálni? Szóltam már a szomszédnak azt mondta hogy kutya és ez a dolga.xd
Nem, nem az a dolga a kutyának, hogy lelki, neveltetési stb hiányosságok miatt sírjon, ugasson stb.
A gazdája azért van, hogy nevelje és biztos lelki állapotot teremtsen az állatnak. Kellően szocializálni is kell az állatot.
A mi kutyáink csendben vannak, fegyelmezettek és stabil lelki állapotuk mellett tudják, hogy felesleges minden zörrenést, folyosón járkálást megugatni, mert a terület itt bent a bejárati ajtótól van.
Nálunk még 4 normálisan nevelt kutya van a lakók köreiben, ám volt egy, amelyiket fél évig tűrtük. 6:40-től délután 3-ig nyivákolt fél éven át.
Megelégeltem, ugyanis itthon kis műhelyemben dolgozok és nagyon precíz kéz és nyugalom szükséges a kivitelezésekhez.
Összefogtunk, bizonyítékokat felmutatva feljelentettük őket álatvédőkön keresztül.
Az nem nevelés, gondoskodás, hogy amikor van kedve simizi, amikor nincs nem bánik vele jól, a gyereke meg is rugdosta az állatot a bejárat előtt, mert nem akart elindulni befele.
Amelyik kutya nem viselkedik, annak oka van. Pl szar a gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!